Şimdi Ara

yurt dışı alışverişi ticarete cevirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bebek kıyafetleri getirtip satmayı düşünüyorum bi alma siniri var mı? 75 euro aylık sinir mi? Tek seferde verilen siparişin sınırı mi?
    ilk seferde 300 500 tl lik siparis vereyim diyorum ama prosedür nasıl olur fikri olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alışveriş zaten ticarettir kanka çevirmene gerek yok.
  • Valiz açılırsa sıkıntı olur ki bi kaçvalize çok eşya koyamazsın

Ufak ama çok para eden bişiler getirmen gerek kısaca telefon tablet vs
  • Ben gitmeyecegim aliekspresten alacağım internette görüyorum insanlar satıyor sürekli bende yapayım dedim ama nasıl olur bilemiyorum getirteceğim bebek kıyafetleri sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

Alışveriş zaten ticarettir kanka çevirmene gerek yok.

Alışveriş ticarette tmm da ben getirtiyorum kendime ama bu sefer satasam diyorum

• yıl olmuş 2015 halen aliexpressden şunu bunu getirecem zengin olacam hede hüdo diyen var
    ticari amaçlı getirirsin belli bir yerden sonra maliye farkeder gümrüğe takılmaya başlar vergi borçları filan çıkar zaten belli bir sınırı var yıllık
  • Üje al beje sat

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhcd

yıl olmuş 2015 halen aliexpressden şunu bunu getirecem zengin olacam hede hüdo diyen var
    ticari amaçlı getirirsin belli bir yerden sonra maliye farkeder gümrüğe takılmaya başlar vergi borçları filan çıkar zaten belli bir sınırı var yıllık

Zenginlikle alakası yok internet üzerinden görüyorum 10 tl getirip 50 tl satılıyor ben kendime zaten getirtiyorum isteyenler de oluyor bende görünce bende satayım diyorum fazla alıp ama sinir nedir onu bilmediğim için soruyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Kandırıkçı

Üje al beje sat

Ben öyle yapmam ama kendime bizzat 11 dolara aldigim şeyi yurt dışı japon style adı altında 75 tl satani gordum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.