Şimdi Ara

Yurt dışı bağlantıları gitti galiba (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
0
Favori
6.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

msn gitti antu gitti
  • Yine yavaşlamaya başladı.

MS Office 2003 yükledim. Onun updatelerini kontrol etçem ama giremiyor bi türlü.
  • sanırım bir rüzgar esti gene ya
  • bursa internet yalan oldu yine
  • İstanbul-Taksim internet çok iyi messenger gitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: M4A1

gene gitti

bu sefer toprak kayması olabilirha bi de çin'de tayfun var
  • Evet 10 dk sağlam kaldıktan sonra hatlar yine gitti. Tam online bf2 oynuyordum, en heyecanlı yerinde koptu. Kafayı sıyıracam

4440375 i aradım telefona çıkan kişi bulunduğunuz santralde bir problem var biraz sonra düzelir dedi. Biz salağız ya tüm Türkiye de problem olduğunu bilmiyoruz. Kendisine tüm yurtta problem olup olmadığını sordum afalladı, evet var dedi. O zaman niye sadece bizim santralde problem var diyorsun, akılları sıra bizleri kandıracaklar. Telekoma bir daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naz_eg -- 18 Temmuz 2006; 16:47:37 >

• arkadaşlar kaç kere söyledik fazla zıplamayın ya gidio internet işte :D cık cık cık ayıp ya
  • Geldi 10dk sonra gitti.
  • burda internet berbat istanbul/merter
    smileyler gözükmüyo
  • kablolara bişey oldy galiba yurtdışı cıkışlar iptal istanbul
  • gitti gene hay ben bole işin
  • hay ben bu telekomun vereceği bağlantıyada,indiriminede,kotasınada,allahım sabır ver ne olur sabır ver daha fazla dayanamıyorum
  • network kısmı bu kdr hiti ya net giderse yada TT tarife değişikliği yaparsa yapıyo ..

YasiN®, electronics, aykutix, AYTACHAVA, M4A1, kyardibi, minnik, fx57, weros, naz_eg, cr@zy, stekemen, mutku, addall, HeRGeLe, Christoph, ihsan1987, DaRkDEVIL, notguilty, LostDevil, Massacre, DaRt, Cerxer, Legolas, carlos4ever, Jankat®, zafer_72
  • Holey geldiii

Ah gitmiş gene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 18 Temmuz 2006; 16:45:54 >
  • forum yarım acılıo. ne resım ne smıley.
  • Ben dedim ama 512 olsun falan beklemeyin.256 sağlam olsun kafi.al işte her ay mütemadiyen uğraşıyoruz.
  • Bu konudaki kullanıcılar: St.LuCiFeR, REM1903, DeXtrin1, Kadir59, mustafa51tr, electronics, parabel, mutku, Alessandro, erdeniz, M4A1, aykutix, AYTACHAVA, kyardibi, minnik, weros, stekemen, addall, HeRGeLe, Christoph, ihsan1987, DaRkDEVIL, notguilty, LostDevil, Massacre, DaRt, Cerxer, Legolas, carlos4ever, Jankat®, zafer_72

tekelkom mağdurları...
  • siteler düzeldi ama msn de hala problem var...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.