< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 14 Haziran 2024; 14:50:2 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yurt dışı çıkış harcı 5-10 kat arasında zamlanacak (2. sayfa)
-
-
Audi yeni model mi çıkardı hayırdır?
-
İnsanlar nefes alsın, rahat etsin. Hep zorluk mu göreceğiz, sıkıntı mı yaşayacağız? Sorun üstüne sorun, problem üstüne problem, düzelmiyoruz da.
İşe yaraması gerekenler yarayacaksa artık yarasın yoksa gitsin, çekilsin. Yarınımızı dahi bilmiyoruz, diplerde kalıyoruz hep. Birilerinin kendi grubu, sınıfı, gücü, konforu oluştu, geri kalanlar cebelleşip duruyor. Uyanın artık, niyetiniz uyanmak değilse çekilin, herkes bıktı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Siz hangi partiyi destekliyorsunuz.Ona göre yazayım.
-
Parti meselesi değil konu, Türkiye meselesi, biz anlayışlıyız diyorsunuz, hep kapışma, baskı, kavga peşinde koşturuyorsunuz, sorunlara yüzünüzü çevirmek istemiyorsunuz. Yaşananların önemi hiç yok, umursamıyorsunuz, hırsınız, nefretiniz, anlamsız inatlarınız yüzünden tüm ülkenin hevesi ve neşesi kayboldu, yok oldu. Dokunmuyor mu harap, bitik halimiz? Görünen o ki hiç dokunmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 14 Haziran 2024; 14:55:45 >
Diyorsunki Erdoğan gitsin.Afedersiniz dempkk denen bu şerefsizler ülkenin başına gelsin yeterki Erdoğan gitsin öylemi..
-
Onlar büyütüldü, her sorun büyütüldü, ne çözüldü yahu? Kimlerle beraber olduğumuzu bilmiyoruz, sokaklar, caddeler, ülke risk taşıyor. Birilerinin faydası yoksa, tersine zararı varsa evet, o birileri gitmeli, faydasızlar gitmeli. Terör riski var, güvenlik riski var, türlü tezgah ve ayak oyunu var, çözüm yoksa düzgün insanlar gelsin, rahat edelim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 14 Haziran 2024; 15:0:31 >
80’li yıllardan beridir bu risk hiç olmadığı bir seviye düşürüldü siz hangi ülkede yaşıyorsunuz
kafanızı o gömdüğünüz yerden çıkartın.
sanırım siz CHP’lisiniz.sadece Erdoğan gitsin modundasınız.
-
Bakın kendimi birileri gibi saklamıyorum Erdoğanı desteğimi yazmakta çekinmiyorum.
Peki siz neden bunu gizleme ihtiyacı duyuyorsunuz.
-
Hayallerde yaşıyorsunuz, gaza da geliyorsunuz, kimse mutlu değil kendi sınıfını, grubunu oluşturanlar, ayak oyunları tezgahlayanlar dışında, artık uyansanız, artık görseniz. Parti meselesi değil konu, eriyoruz, kabullenmezsiniz fakat dipteyiz, mesele bu. İnadınız, öfkeniz, kininiz, baskıcılığınız bitsin, komple memleket yara üstüne yara alıyor, hasar üstüne hasar alıyor.
Genci, yaşlısı, memuru, doktoru, işçisi, askeri, polisi, çiftçisi mutsuz, yüzler asık. Acaba neden, neler yüzünden?
Aynen hocam ne güzel söyledin. İnsana doğduğu köy, kent yeter de artar bile. Bu ülkenin öyle dışarı kaçıracak bir doları bile yok, çok doğru. Haaa konu KÖİ Projeleri olunca 5 müteahhidin vergilerimizle finanse edilen hazineden 25 yıl boyunca 170 Milyar USD parayı sülük gibi, kene gibi emecek olmasında hiç sıkıntı yok. Her yıl devlete verecekleri birikmiş vergi borcunun silinmesinde de zerre sıkıntı yok. Fakat konu en temel, en insani ihtiyaçlardan birisi olan seyahat ve dinlenmeye gelince, orada döviz kaçması çok büyük mesele. Yabancı turiste gecelik 100 Euroya satılan odaya kişi başı 5000 lirayı ödeyip Türk Otellerine gitmemiz gerekir. Pasaport harcının dünyanın en pahalısı olması da gayet doğal, çünkü anayasamızda seyahat özgürlüğü diye kavram da zaten yok. Hoş anayasada ne olup ne olmadığı da, epeydir kimseyi "ırgalamadığına" göre zerre sıkıntı yok. İnşallah Pasaport 100 bin çıkış harcı da her seferinde 10 bin lira olur.
-
Meseleyi gram anlamıyorsunuz, ülke eriyor uzun zamandır, taraftarlık yapacaksınız, sıkı yandaşlık yapacaksınız diye her ne yaşanırsa yaşansın, ne olursa olsun görmezden geliyorsunuz. 22 yıllık harika (!) yönetim, 7 yıllık pozitif (!) ittifak sonucu bitiklik, tutukluk.
Derdiniz ayrı mahalle oluşturmak, her kesime baskı yapmak. Mahalleden çıkıp eziyetlerin uygulanmasını sağlıyorsunuz, ön ayak oluyorsunuz. Doğrusu konu tercihi aştı, zulüme dönüştü. Canımız yandı dersiniz, iyiliğiniz yok, olmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 14 Haziran 2024; 15:21:11 >
Bu soygunculara vergi vermemek için ne lazımsa yapıyorum. Her gelişimde dostlarım için tablet, laptop, işlemci, ekran kartı, vs vs getirmeye devam. Bavul hakkımı %100 doldurmaya devam. Başka ülkelerden çıkarken de vergi iadesi de alınıyor. Kanuni haklarım içinde herşey MÜBAH. Zorunlu harç diye aldıklarının 20 katını bunlardan KORUYORUM. Eskiden vergi kutsaldır diye öğretildi ya, Vergi vermemek daha KUTSALDIR..
-
Ben memnunum benim gibi düşünen insanlar sayesinde Erdoğan 22 yıldır orada bir dört sene daha orada sandık gelir beğenmeyen oy vermez.
Zorlamı oy veriyorlar sandık geliyor isteyen istediğine oy veriyor.
-
İş bilen chp’mi oluyor iyiden iyiye saçmalıyorsunuz.CHP’den ne geçmişte vede şimdi ve gelecekte bir cacık olmaz.
chp sadece dempkk koltuk değneği olur.
-
Bitmez inadınız, sorunları büyütürsünüz, 1 gram sorumluluk almazsınız, bu konuda iyisiniz. Sorumluluk alma, parmak salla, yüksel, o esnada ülkenin içinden defalarca geç, problemlere el sürme, dert yarat.
Ülke can çekişiyorsa katkınız büyük, yaralı parmağa işemezsiniz, çekilin cidden.
Dem denen şerefsizler tc devletini tanımayız burası Kürdistan desin bende chp denen bu bölücüler iş birliğine giden partiye oy vereceğim.
Sanırım beni kendiniz gibi Zır cahil sanıyorsunuz.
Hadi başka kapıya giden orada oy dilenciliği yapın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X