Şimdi Ara

Yurt dışı çıkış harcı yüzde 230 zamlanarak 500 TL oldu: Her yıl artacak (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
2.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 16 milyon emeklimizle daha bize çok giren çıkan olur.

• sırf bu yuzden yurt dısına cıkmıyorum daha...

• 500 liraya pizza bile zor yeniyor artık. Yurt dışına çıkan bir zahmet ödesin. Ben her çıkışımda memnuniyetle öderim. Buna gelinceye kadar düzeltilmesi gereken çok şey var.

• eg2077 E kullanıcısına yanıt

- Açık öğretime her yaştan kayıt olunabiliyor. Böylece herkes öğrenci statüsünde olabiliyor. Kötüye kullanım söz konusu olduğu için yapılan uygulama da haksız değil. 30 yaş üstü olup çalışmadan sadece öğrenci olan, o paraya muhtaç kimse yoktur. Çalışıp o paraya muhtaçsa muhattabı da belediye değil hükümettir.

- Evet, TÜİK verileri yalan/yanlış. Bunu hükümet bilmiyor mu peki? Zaten bu nedenle TÜİK şeffaf bir kurum değil. Hesaplama kalemleri sızınca trajikomik rakamları gördük -ki görmemize de gerek yoktu, iliklerimize kadar hissediyoruz. Şimdi kimi kime şikayet edelim? Bağımsız yargı gibi bir olgu mu var Türkiye'de. Anayasa mahkemesi anayasaya aykırı kararlar aldı bu ülkede.

- Sadece 3 yılda mazot litre fiyatı 6,57 TL'den 44,80 TL'ye çıktı. Neredeyse 7 katına çıkmış. Aynı artışı toplu taşımada görmediğiniz gibi öğrenci, emekli, anne vb. birçok indirim de söz konusu.

Uzun lafın kısası, eleştirin elbet ama mantık çerçevesinde eleştirin. Hükümetle belediyeyi kıyaslamak zaten akla mantığa uymuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 17 Temmuz 2024; 10:57:7 >

• por favor kullanıcısına yanıt
    Neden oduyorum diye neden sorgulamiyorsun ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt

Memnuniyetle ödenen vergiler yerini haraca bırakalı çok oluyor. Arkadaş boş konuşuyor.

Başarısız yönetimin külfetini çekmeye/çektirmeye alışmış. Devlet sürekli vergi uyduracağına, almadığı vergilerin peşine düşsün. Şunun benzerini apartman yönetimi yapsa, yöneticiyi linç ederler.

Yaşadığın yıllara yazık olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu haracı da rutine bağladığımıza göre bir sonraki haraca odaklanabiliriz.
    Benim beklentim, çıkarken alınan bu haracın çift yöne çevrilip, girerken de alınması. Sonuçta ülkene geri dönüyorsun, elbette haracını vereceksin.

• Din ve milliyetçilik ile yönetilen ülke böyle oluyor. Tarih okumamış milliyetçiler ile kul hakkından yani dolayısıyla Allah'tan korkmayan dinciler. Diğerleri de bunlara benzedi zaten. Aklı başında kimse kalmadı memlekette. Zengine vergi indirimi, vergi affı ve ihale geldikçe tabana vergi yayan neo liberal Şimşek politikaları ve onu destekleyen yarım akıllı muhalif "liberaller". Gerçi ilk iki dönemde de liberaller sağolsun öyle öyle geldiler. Şu dünyada bir liberalden daha tehlikeli tek şey başka bir liberaldir. Dünyada orta sınıf da yok artık. Ya yoksulsun ya zengin. Ya bir ada satın alacak sınıftasındır ya da yılda bir tatil seçerken matematik yapan tarafta. Orta yol filan da yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Neden oduyorum diye neden sorgulamiyorsun ?
    Devlet Su yakmıyor. Elbette ödeyeceğim. Önemli olan ödediğim vergilerin doğru yerlerde kullanılması.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Portraitclub

Yaşadığın yıllara yazık olmuş

Aynaya bakmadan yazın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Baska devletlerde su yakmiyor. Ama boyle bir uygulama yok. Hatta bu kadar asiri vergilendirme de. Yok otv yok bu şu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Komik çocuk seni. Sen devamlı aynaya bakarak mı yazıyorsun? Kişi kendinden bilir işi demişler

Bunu yapabilmek için önce düşünme kabiliyetine sahip olmak gerekir. Yurt dışı çıkış harcı yüzde 230 zamlanarak 500 TL oldu: Her yıl artacak 

• 500 den yılbaşında kaça çıkacak? Tahminim %100 zamla beraber 2025 yılında 1000 TL olur.

• joven kullanıcısına yanıt

yurtdışına çıkış harcına zam gelmesinden "zevkleneni" de ilk kez görüyorum... 15 "sick" kafalı da dahil...

ama normaldir... Yüce Rabbim çeşit çeşit, tür tür yaratmış... bir şey diyemiyor insan... Yurt dışı çıkış harcı yüzde 230 zamlanarak 500 TL oldu: Her yıl artacak 

Hiç yurt dışına çıkmadın sanırım ?

• 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt

En kısa zamanda eşinizin ülkesinin vatandaşlığını da alın. Çifte vatandaş olun.

Ben öyle yapacağım yakında.

• temlik kullanıcısına yanıt

Yurt dışı çıkış harcı yüzde 230 zamlanarak 500 TL oldu: Her yıl artacak 

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.