Şimdi Ara

Yurt dışı çıkış harcı yüzde 230 zamlanarak 500 TL oldu: Her yıl artacak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
2.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Abicim sizin maaslarda zam oldu herhalde sesiniz çıkmaya başladı yine bu aralar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • maaşa bel bağlamam ben. yetmiyorsa ek iş yaparım. kuru ekmek yerim ama yine de ben uyurken benim için çalışacak parayı biriktiririm. para benim için benden daha çok çalışır.

• eg2077 E kullanıcısına yanıt

Aferin. İşinin hakkını veriyorsun.  

• ethan E kullanıcısına yanıt
    Devlet/iktidar şuanda nakit toplanan ve hizli işleyen bir sistem den ne kopartirsam kar peşinde.

Yurt dışına çıkan çok , su gibi para dönüyor diyor ve hemen buraya zam planliyor.

M.şimşek burada toplanan para deprem yardımları / deprem de yıkılan şehirlerin inşaası için kullanılacak dedi ( zam nedeni yada bahane )

İski/su için zam %45 oldu ,çölyak hastaları için glutensiz ekmek %1500 zam hatta poset ekmek grubuna %500/1000 zam yapıldi.

O zaman sormak gerek ! Roma tatili yada daha öncesi haliç ' e yüzen tenis kortuna ne gerek vardı !? Saçma sapan sokak dansı ve kaşe parası vermek için konserlere ne gerek vardı !?

İmei , YD çıkış harcı başka bir gün başka bir kaynak için zam/güncelleme.

• 3000 lira olacak diye iddia ortaya atılmadı, o rakama çıkacaktık ama tepki oldu diye geri basıldı şeklinde açıklama yapın bence.

• Nezaman yürürlüğe giriyor. Cuma günü yurtdışına çıkıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zam zam zam hani bize dam... seçtiniz şimdi silkiliyorsunuz..! aferin.

zaten zengin için sorun yok. fakir ile zengin arasına galaksi koymaya çalışıyorlar..!

• isimsiz55_55 İ kullanıcısına yanıt

Biliyorum hocam. Biraz takıldım sadece.

• Fetöcülerin hoşuna gidiyor bu tarz zamlar ilginç.

• Ölümü gösterip sıtmaya razı ettiler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Zaten tekrar da en azından uzun bir süre dönmeyi düşünmüyorum; aylarca insan gibi iş aradım ülkemde bir iş yapıyorsun yanında iki kişilik daha iş veriyorlar ama yurtdışında adım atınca insan gibi iş buldum, ülkede aklı olan veya parası olan kimse kalmadı zaten: Sabancı bile ailesini Malta'ya götürüp oranın vatandaşı oldu, ülkedeki diğer zenginler de benzerini yaptı. Ben evli değilim ve çocuğum da yok ama olsa bir saniye bile durmazdım, insanlar çok stresli Türkiye'de, trafikte kafası bozulup saldıran mı, karısıyla kavga edilp sataşan mı, park sorununu demirli ve bıçaklı kavgaya çeviren mi, Türk filmi izleyip kız arkadaşına hava atmak için kafasına kurusıkı sıkan mı ararsın hepsi var ülkemde! Hepsi de gerçekten olan şeyler ne yazık ki bazısını bizzat yaşadım bazısı da arkadaşıma oldu! Siz şimdiye kadar şanslı olabilirsiniz ama hep bu şans devam edecek mi sanıyorsunuz!

Ha bu arada yurtdışı çıkışı için çalışma ön vizesi alırsanız çıkış harcı ödemelisiniz hala bu bilgiyi de ben vereyim, internette ödeme yok yazıyor ama çalışmaya başlamadan direk yıllık vize vermezler yani Ön vize verirler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 16 Temmuz 2024; 18:9:53 >

• 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt

Hocam bazi insanlarin mantigi pek calismiyor gibi. Bence fazla zaman harcamayin o tarz insanlara.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.