Şimdi Ara

Yurt dışı çıkış harcı yüzde 230 zamlanarak 500 TL oldu: Her yıl artacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
2.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vergisini ödemeyenler de devlet desteğiyle ödemiyor zaten? Bunca zaman neden gelir-gidere bakıp bu parayı nereden buldun diye sorulmadı? Neden dev firmaların vergi borçları silindi? Yahu ülkede kredikartıyla çalışan özel doktor kalmadı, hepsi elden para istiyor. Kuaförler keza öyle.Bunu herkes biliyor da devlet mi bilmiyor? Namussuz dediğiniz adamların ekmeğine yağ süren de devlet yine...

• yurt icinde kalin gelmeyin arkadas almanyaya .hele su yeni yetme uni mezunlari beni hasta ediyor .sanki hepsi ayni fabrika imalati,uzun, sac dovme. birde almanlara yaranmak icin gelir gelmez bira icip domuz eti yiyorlar

• Çok az ollmuş. Zaten hdp tip ve chp secmeni yandaşlar 1500TL/3000TL olacak diyorlardı. Yurtdışına çıjan chp hdp tip secmeni de alistirmisti kendini bu zamma. 500 TL çok az ve yetersiz. En az 1.500 TL olmaliydi. Zaten provokasyon / yalan haber yapıldı!!! Kimse 500 TL diye akp/rte ye oy vermeyecek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DarkFaxon kullanıcısına yanıt
    İbb chp ekrem glutensiz poşet ekmek %1500 zam.

Acaba sol seçmen heykel vazgeçecek mi ? Ne dersin ?

• 3000 lira olmadı ya moralim bozuldu.

• Eşim yabancı Asya'ya yolculuk yaparken harç pulu almayı unuttum soruyor neden ülkeden çıkarken alıyorsun diye açıklarken utandım

• @portraitclup

Bu yapancilar ve onlarla benzer fikir de olanlar bene de çok aptal. Bence hlç birisi 3/5 doların hesabını yapmıyor ( sanırım ispanya ve venedik turis bile istemiyor hatta günlük turiz vergisi 5/7 dolar almaya başladılar. Aptallar ödüyor ve belediyeler bile bu duruma şaşkın. Bknz: Htkulüp ve akdeniz bölgesine tatile gidenlere yer yok . Gelelim tekrar bu yabancı ülke vatandaşlarına ( onlar bunu idemiyor ki ! Ödeyen sizin gibi chp hdp tip secmeni geziciler )

Ben hiç bu yabancıların pekeke yi sorguladığını yada bizim orta doğu ve afrika ' da neden katliam/sömürgecilik yaptıklarını sorgulayanını görmedim.

Keşke 1500/3000 TL olsaydı. Sizin zihniyet ve provokasyonunuza uygun bir zam olurdu , nasılsa paşa paşa ödeyeceksiniz. Mecbursunuz ve başka çareniz yok.

@portraitclup

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eg2077 -- 16 Temmuz 2024; 15:24:27 >
  • CleanCoders C kullanıcısına yanıt
    Nasıl alınmıyor hocam ben borçla harçla gidiyorum yurtdışına eşimi görmeye

• 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt
    İlk kez mi yurt dışıan çıkıyorsunuz ? Eşiniz yabancı ama ülkesi neresi ? Ve asya 'ya neden gidiyorsunuz ?

24 saat için de tanışıp evlenmediyseniz ve bu durum ( unutmanı da garip ) çok eski değilse ucu açık bir tecrübe olmuş.

Gidis gelis ve tüm masraflar için de harç pulu tutarı % kaç a tekabül ediyor !?

• serdarcenk kullanıcısına yanıt
    2001 yılında 50 dolar olan harç şuan cücük kadar kalmış. enflasyon hesabı yapılacak ise zararlı çıkarsın.

• eg2077 E kullanıcısına yanıt
    5 senedir gidip geliyorum senede 1 kere en fazla saçma sapan yorum yapacağınıza neden ülkeden çıkarken ben vergi veriyorum diye düşünmeni tavsiye ederim benden alsalarda almasalarda neden var böyle bir geri uygulama ? İmei kaydı saçmalığı bizde yurtdışına çıkarken haraç verme bizde neden bunlar bizde var diye düşünmeyin saman yemeye devam edin siz

• 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt

asgari ücretle borç harç gidiyor isen bir mucize başarıyorsun demektir. 500 değil 1500 olsa bile bu mucizeyi başarabileceğine inancım tam.

• tek konu yurt dışı harç pulu değil ya, gerçekten bu değil sayın adminler !!!

en düşük emekli maaşı 12.500 tl olmuş.

asgari ücret sabit müthiş!

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.