Şimdi Ara

Yurt Dışı Çıkış ve Vize -- Askerlik Süresi Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyaheeya -- 21 Ocak 2012; 13:13:15 >

• Vize başvurusu sırasında askerlikle ilişkisi yoktur diye bir belge istenmiyor. Bu nedenle başvurabilirsiniz. Yurt dışına çıkarken bir sorun olmuyor diye biliyorum. Ancak eğer izin süreniz içinde başınıza kanuni işlem gerektiren bir iş gelirse ve izin kağıdınızda bulunacağınızı beyan ettiğiniz şehirde değilseniz sorun olabilir. Bu sorunun olması için izin süresi çok kısa olduğu için problem yaşamazsınız büyük ihtimalle ama mümkünse izin süresi bittikten sonra yurt dışına çıkıp risk almamayı tercih etmenizi tavsiye ederim.

Askerde imzaladığınız tebliğ tebellüğ belgesinde ve izin için imzaladığınızda da araç kullanmayacağınız, izinde bulunacağınızı beyan ettiğiniz şehirden ayrılmayacağınız gibi taahhütler vermiş durumdasınız. Bunlarda risk az da olsa dikkatli olmakta fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pablo Vader -- 21 Eylül 2011; 13:04:05 >
  • emin olmamakla birlikte şöyle bir şey biliyorum ama KESİN DEĞİL

arkadaşım güneydoğu da kısa dönem jandarmaydı yazıcı olarak yaptı
    tümende yazıcı olduğu ve önemli belgeleri gördüğü için 2 yıl mıydı 3 yılmıydı
    yurt dışı yasağı vardı diye hatırlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ndlb

Beyler 339. dönem KD Er olarak, terhis belgemi aldım. 13 günlük iznim var, hala askersin dediler Ekim ayına kadar.

Ben EKİM Ayına kadar YURT DIŞINA çıkamaz mıyım?

Böyle bir engelleme veya yasak var mı?

Askerlik süresi tam olarak dolana kadar yasak mı var?

Şimdiden Vizeye başvursam sonuç ne olur?

Aynı durumla karşı karşıyayım...Cumartesi Kıbrısa gideceğim bakalım neler olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: g.#98

quote:

Beyler 339. dönem KD Er olarak, terhis belgemi aldım. 13 günlük iznim var, hala askersin dediler Ekim ayına kadar.

Aynı durumla karşı karşıyayım...Cumartesi Kıbrısa gideceğim bakalım neler olacak

ee dostum yurtdısına cıkabildin mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Borden22

quote:

Orijinalden alıntı: g.#98

quote:

ee dostum yurtdısına cıkabildin mi ?

Çıktım hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g.#98 -- 18 Aralık 2014; 20:33:15 >

• Selam dostum nasıl çıktın her hangi engel yada sorun la karşılastinmi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.