Şimdi Ara

Yurt dışı gümrüksüz alışveriş üst limiti “kargo dahil” 30 Euro’ya düşürüldü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
5
Favori
12.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ohaa lan, umarım bu bedduaların acısı buna sebep olanlar ile bu kararı uygulayanlardan çıkar. Ülkeyi Kuzey Kore Demokratik Cumhuriyeti :) ile yarıştıracaklar...

• 2 gün önce Temu dan sipariş veren ben.

• Önümüzdeki seçimi çok merak ediyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yurt dışı gümrüksüz alışveriş üst limiti “kargo dahil” 30 Euro’ya düşürüldü Yurt dışı gümrüksüz alışveriş üst limiti “kargo dahil” 30 Euro’ya düşürüldü

• Herkesin aklından geçen küfürleri duyar gibiyim

• Yoohh artık güzel şeyler yazardım ama daha çok gencim 😀

• Yurt dışı gümrüksüz alışveriş üst limiti “kargo dahil” 30 Euro’ya düşürüldü
  • Açgözlü yerli esnafımıza da bi çözüm bulsunlar madem öyle. yurt dışından toptan 5 liraya aldığı malı 350 liraya satıyor esnafımız. buna da bir kar marjı limiti koyulsun.

perakende satışta adamların 2700 liraya sattığı ürün vergi kargo dahil 4 bine geldi bana, yurt içinde en ucuzu 15 bin lira aynı ürünün. Bize de yazık değil mi?
    bunu vergisini yüzde yüz de yapsanız 5500 lira verir yine yurt dışından alırım. yerli esnafımız ne zaman insafa gelir bunu yurt dışından toptan 1500-2000 liraya alıyorum zaten, yüzde 50 kar koyayım şunu 15 bine değil de 3bine hadi yüzde 150 kar edeyim 5 bine satayım deyip insafa gelir o zaman yurt dışından almayız.
    2 bin liralık ürünü 15 bine satan kardeşim olsa almam. bizi buna mecbur etmesin kimse.

Hani Serbest Piyasa?

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Bizim yurtdışından getirdiğimiz paraya yakın satmadığı sürece yine yurtdışından alırım, o fark beklememeye değen bir fark olmalı.

• Bir an önce erken seçim bu işin başka çaresi yok.

• Millet devlet için vardır diyorlar galiba

• Neden kuzey kore aklıma geliyor acaba? Basiretsiz ve liyakatsiz kelimeleride kafamda dolanıp duruyor.
    Birde bir arkadaşım vardı soyadı "yoksunu" idi babasıda adını şeref koymuş onunla okuduk birlikte haberi😁

• Sakın haa aman bir toplu iğneye ihtiyacımız falan lazım olur yazık

• Yerli ve milli telefon kılıfı ve ekran koruyucu sanayimizin gelişmesi için çok önemli bir adım. Geç bile kaldılar.

Yünden telefon kılıfı örerek dünya piyasasını ele geçirebiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazıklar olsun birileri hırsızlık yapsın çalsın çırpsın vatandaştanda keriziz ya nefesinden vergi al hakkım haram zıkkım olsun…

• Bunlar bu halka düşman. Başka bir açıklaması yok.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.