Şimdi Ara

Yurt dışı iphone 4s tek hatla çalışma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yurt dışından gelen geçici kayıtlı iphone 4s telefon var arkadaşımda, telefonu aldığı kişi avea hat kullandığını ve telefonda hiçbir sıkıntı olmadığını söyledi fakat arkadaşım vodafone hattını telefona taktığı zaman telefon servis yok diyor. Bu sonu nasıl çözüme kavuşturabiliriz bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yurtdışı ve geçici kayıt olduğundan,sadece ilk takılan hat ile çalışıyor,kalıcı kayıt yapmalısınız,yanlış biliyorsam düzeltile...

• Hocam peki geçici kayıdı iptal edip, kalıcı kayıtı hemen yaptırabiliyor muyuz ? Ayrıca geçici kayıtlı bile olsa diğer hatlarla kullanabilme gibi bir imkanım yok mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cemcapar

Hocam peki geçici kayıdı iptal edip, kalıcı kayıtı hemen yaptırabiliyor muyuz ? Ayrıca geçici kayıtlı bile olsa diğer hatlarla kullanabilme gibi bir imkanım yok mu ?

öncelikle imei numarasını sorgulatın. Google'a "imei sorgulatma" yazıp BTK sitesinden bakın bakalım. Kayıt süresi de dolmuş olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

Hocam peki geçici kayıdı iptal edip, kalıcı kayıtı hemen yaptırabiliyor muyuz ? Ayrıca geçici kayıtlı bile olsa diğer hatlarla kullanabilme gibi bir imkanım yok mu ?

öncelikle imei numarasını sorgulatın. Google'a "imei sorgulatma" yazıp BTK sitesinden bakın bakalım. Kayıt süresi de dolmuş olabilir.

Geçici kayıt süresi dolmadığını biliyorum çünkü avea hat taktığımız zaman telefon çalışıyor hocam bir sıkıntı olmuyor yani.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

Geçici kayıt süresi dolmadığını biliyorum çünkü avea hat taktığımız zaman telefon çalışıyor hocam bir sıkıntı olmuyor yani.

siz yine de bir bakın. Karaliste de olmuş olabilir.

• quote:

Mesajımı alıntı yapmadığınız için geç gördüm,
    Walla hocam,kalıcı kayıttan başka çareniz yok,geçici kayıt silinıp kalıcı yapılıyor...bayiler biliyor,ordan halledersiniz,
    Geçici kayıtla,ilk hattan başka hat kullanılamıyor diye biliyorum ama belki yazılımla çözümü vardır,onu bilmiyorum,
    Google amcaya sorun bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yurt Dışı İphone
    2 yıl önce açıldı
    3G ve 3Gs iPhone ANA KONU
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

quote:

Mesajımı alıntı yapmadığınız için geç gördüm,
    Walla hocam,kalıcı kayıttan başka çareniz yok,geçici kayıt silinıp kalıcı yapılıyor...bayiler biliyor,ordan halledersiniz,
    Geçici kayıtla,ilk hattan başka hat kullanılamıyor diye biliyorum ama belki yazılımla çözümü vardır,onu bilmiyorum,
    Google amcaya sorun bence.

Valla yazılım çözümüne ulaşamadım google'dan ama umarım böyle bir çözüm mevcuttur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.