Merhaba. Yurt dışı İphone ile ilgili bir kaç soru soracaktım eğer bilenler varsa ve yardım ederlerse sevinirim , iyi forumlar. 1 - Nelere dikkat etmeliyim , satıcıya hangi soruları sorayım ? 2- İmei kayıt işlemleri nasıl oluyor , ücreti ne kadar , yeşil pasaportla bu işlem yapılıyor mu ? 3- İmei kayıt ettikten sonra bunun bir süresi var mı ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACD33758C -- 4 Ağustos 2022; 21:16:24 > |
Yurt Dışı İphone
-
-
Hocam yazınız için sağ olun. Kar mantıklı değil , sadece şu an için en ucuz fiyatlı ama performansı en yüksek cihazı arıyorum (normal olarak). Yurtdışı cihazlarında 11 pro max %100 64 gb için 12 bin TL den bahsediliyor kayıtla beraber 14.5 bin i buluyor ki gayet uygun sayılar bunlar. Fatura vb. kesinlikle soracağım zaten sadece böyle kaçak telefonlarda imeiden dolayı telefon kapanıyor pasaport kayıdında da böyle bir şey olur mu diye merak etmiştim.
-
O şekilde 14.500 TL mi bence bir kez daha düşünün 500 TL için uğraşmamaya değmez kendinize dert stres yapmaya değmez ki pazarlık bile edilir
Yurtdışı + masraflı söylediğiniz fiyata 2 tane cihaz buldum Türkiye cihazı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 4 Ağustos 2022; 23:26:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
sizce alınır mı hocam bu pil yüzdesinde telefon ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bahsedilen bütçe ve seçenekleri değerlendirdiğimde ben şahsen pil yüzdesine asla takılmazdım pile çözüm var bi şekilde yani kolay halledilir er geç ama diğer türlü diğer seçenekler mantıksız hem pil zamanla eskiyen teknoloji öyle böyle zamanla değişecek o nedenle yine dediğim gibi 14.500 bin tl verdikten sonra bu fiyata yurtdışı cihaz alacağıma Türkiye cihazı alırım kafam rahat olur hem tekrar satarken fazla zarar olmaz .
dün dediğim gibi yurtdışı cihaz alırken atıyorum 500 TL kar edebilirsiniz ama satarken zarar düşük fiyata satabilirsiniz ve pek tercih edilmiyor
yurtdışı cihaza kayıt masrafı ve kullanıldığı sürece zamanla pil masrafı olacak
Türkiye cihazda ise sadece kullanıldıkça pil masrafı olacak yani özet Türkiye cihazı alırdım net
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yurt dışı cihaz konusu arada max 3-4.000 TL kalacaksa karlı değil... çünkü kayıt vs ile aynı ve garantisi dışı oluyor...
Ben 13 pro max aldım geçenlerde (abim getirdi - 900euro ödedim : 16250 TL) cihaz almanyadaki ikinci el telefoncudan alındı faturası da var, pil %100, tertemiz cihaz ve nisan 2023 e kadar apple uluslararası garantı kapsamında...
henuz kayıt yapmadım, 4 ay dolmadan giriş çıkış ile kyıt yamayı dusunuorum (2.700 + giriş çıkış yol vs masrafı..) yada hattımı abımın ustune alıp oyle kayıt ettırmek(2.700)
Telefon konusunda uzun surelı aynı telefon kullanan ve al sat yapmayan bırı olarak bana cazıp geldı cıhaz bana toplam ,kılıflar camları dahıl 17k ya gelmiş oldu... TR de garantisi devam eden model oldugunu da oğrendım (A2643) tabı kayıt yapılınca tr garantısı devreye gırıyormus...
model no ....ZD/A yazıyor... (almanya uretımı)
Model Bilgileri: iPhone 13 Pro Max (A2643)
Tercihler herkesin kendi özeline göre değişir tabi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diplomat61 -- 5 Ağustos 2022; 13:56:53 >
-
Yurt dışındaki Amazon iPhone satıyor mu TR'ye gönderiyorlar mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yurtdışı telefonlar için giriş tarihinden itibaren süre 120 mi 365 mi? Siteler 365 diyor , BTK bir yerde 120 bir yerde 365 demiş anlayamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sepulturgay -- 17 Ağustos 2022; 22:21:12 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de kuzenime almanyadan 13 pro getirteceğim, onun üstüne hat alıp kullanacağım. A2638 kodlu. Bu garanti işi nasıl oluyor bilginiz var mı?
-
Bu fiyata yurtdışı alacağıma aamsung note serisi alırım daha iyi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
MODEL no (A2643) olanlar TR ve Apple uluslararsı garanti kapsamında oluyor (tabi kayıt yaptırınca) diye söylenmişiti forumda
-
Getiren akrabamın pasaporta işleteceğiz. (diğer ülkeler ve bölgeler) kategorisinde A2643 13 pro max galiba, A2638de 13 pro gözüküyor. Garanti konusunda sıkıntısı olmayacak o zaman
Benzer içerikler
- iphone 15 ısınma sorunu
- telefon sessizde iken istediğiniz kişiler aradığında ses açılsın android
- icloud mail şifremi unuttum
- ithalatçı garantili iphone alınır mı
- iphone 14 pro max e-sim sorunu
- iphone 15 pro max yurtdışı fiyatı
- apple beta güncelleme açma
- iphone ses tanıma nedir
- iphone 13 pil kaç mah
- iphone özellikleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X