Şimdi Ara

YURT DIŞINDA GEÇERLİ DİPLOMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fırat üniversitesi - veteriner hekimlik okuyacağım bu sene .Eaeve'den dolayı diplomam yurt dışında'da geçerli olucak.
    Amerikada hayvancılık hayvan gibi gelişmiş olduğundan amerikada çalışmak istiyorum veteriner hekim olarak oralar'la ilgili bilgisi olan aydınlatabilir mi ?
    Sizce mantıklı mı ? Maaşları filan ne kadar acaba bilgisi olan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darion Mograine -- 21 Ağustos 2016; 15:22:28 >

• up
  • up.
  • Türkiyeden daha iyi olacağı kesin hocam en iyi derece ile bitir okulunu sonra ver elini amerika
  • peki hocam yalnız ingilizce ortalama seviyede ingilizceyi de halletmem lazım kursa falan mı gideyim yoksa orda mı öğreneyim
  • Burada öğren. Kurslar ucuz artik 6 kur 2000 tl falan her ay 150 lira verirsin halledersin 1 2 senede ingilizceyi. Tabi yabancı diziler izliyeceksin. Yabancı hatunlarla konusacaksın ki pratiğin gelişsin
  • hasan sen misin la?

konuna da cevap vereyim. ingilizce kursla olmaz kursa yatıracağın parayla yurtdışında 1-2 ay tatil yaparak kendini geliştirirsin. ingiliççe altyazılı dizi film izle aşinalık da kazanırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NikolayGulayev

hasan sen misin la?

konuna da cevap vereyim. ingilizce kursla olmaz kursa yatıracağın parayla yurtdışında 1-2 ay tatil yaparak kendini geliştirirsin. ingiliççe altyazılı dizi film izle aşinalık da kazanırsın.

Yok hasan değilim hocam benimle aynı düşüncede olup fırat vet giden bir arkadaşınız mı var
  • Birazda şöyle düşün hocam ODTÜ bitirirsen mi işe girme şansın yüksek olur yoksa Hakkari üniversitesi mi? İkisinin diplomasıda Türkiyede geçerli ama aralarında uçurum var.
    Demek istediğim Avrupada ve Amerikada ve Japonyada falan diploma alan birisi Türkiye'de diploma alan kişinin çok daha önünde olur.

Tabi ben sadece kendi aklımdan konuşuyorum siz biraz daha araştırın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.