Şimdi Ara

Yurt dışından alışveriş eBay, Dealxtreme, Aliexpress Destek, Sorular ve Cevaplar (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.953
Cevap
1.096
Favori
971.376
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -berkay-

Ben bu ebuy da en çok kargo ücretini merak ediyorum . Mesela bi ps3 sipariş ettik . Malum kutusu çokta küçük değil. Kaç günde gelir ve gümrük vergisi falan alınırmı ?

dostum 75 euro gümrük sınırı var. büyük ihtimalle ps3 gümrüğe takılır

quote:

Orijinalden alıntı: Sefa

Herkes takip yazmış ürün paylaşan yok

uzun vadede de olsa sürekli bulduklarımı ilk mesaja ekleyeceğim dostum

quote:

Orijinalden alıntı: elmaarmutportakal

Tak kip

kargonun ücretsiz olup olmadgını da yazarsanız ekledinigiz ürünler için sevinirim, herkes ingilizce bilmiyor gardaşım

ilk sayfadakiler ücretsiz kardeşim. ücretsizlerde free shipping yazıyor

• Bu tip siteleri insanda bağımlılık yapıyor....

Bu aralar araba kameralarına merak sardım. ihtiyacım da yok ama dürtüyor işte.

Çin çon sitelerinde 17$ dolardan fiyatları başlıyor. benim gözüme kestirdiğim ürün car dvr linki

Yurdışından yeni alışveriş yapacak arkadaşlara birkaç tavsiyem olacak.

1. Cep telefonu, kozmetik ve elektronik sigara türü ürünler almayın çoğu kontrole takılıp geri gönderiliyor.
    2. 75€ üzeri ürünler gümrüğe tabidir. Kontrolde takılırsa gümrük ücretini öder veya satıcıya geri gönderirsiniz.

Bazı ürünler kontrole takılmadan ulaşabilir fakat bu tamamen şans işi....

• takip
  • 100$ lık bir ürün için gümrüğe ne kadar vergi ödememiz gerekir.
  • türkiyeye kargo ücreti varmı?
    kaç dolara kadar olan ürünler gelmekte ve son sorumda ebay paypalla alışveriş yapmak için kart onayı istiyormu??
  • Sony Ericsson Live Preview'ın fiyatı güzel, ben denemedim ama kullanışsız olduğu çok belli. Emin değilim ama çıktığı süreye göre Bluetooth 4.0 olmadığını düşünüyorum bundan dolayıda zaten akıllı telefonların şarjı az giderken daha da azaltacaktır.
    Hiç bir fonksiyonu olmadığı gibi tasarımıda kötü bence.
  • saatin iphone için olanı var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı

türkiyeye kargo ücreti varmı?
    kaç dolara kadar olan ürünler gelmekte ve son sorumda ebay paypalla alışveriş yapmak için kart onayı istiyormu??

O satıcıya bağlı free shipping yazanlar ücretsiz olarak gelir(Ptt ile evinize kadar.)
    Bütün ürünler gelir. Yalnız 75 Euro ve üstü olanlar gümrüğe takılır.(vergiğ ödersiniz.) Bunun yanında cep telefonu telsiz lazer nişanlayıcılar parfümler deodorantlar kozmetiklerin ülkeye girmesi yasaktır. Vergi ödersiniz.
    Paypalla ödeme yapmak için kredi kartı onayı gerekir. Sizden 3 Tl çekim yapar ve ücreti payal hesabınıza iade eder.
  • takip
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackshow

100$ lık bir ürün için gümrüğe ne kadar vergi ödememiz gerekir.

100 dolari (kargo sayilmiyor) gecen alisverislerde %18 olmasi lazim!! Gecen yil sormustuk, degismemistir sanirim!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kredi kartım yok onun yerine banka kartım var o.da sadece gittigidiyorda ise yarıyor
    30 dolara almak varken 100 tl vermek istemiyorum
    kredi kartı olmadan alabileceğim bir yol varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

saatin iphone için olanı var mı ?

Apple icin saat yolda sanirim... Biraz beklemek en iyisi!!

www.elmadergisi.com/apple-ve-intel-iwatch-icin-birlikte-mi-calisiyor/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çay

kredi kartım yok onun yerine banka kartım var o.da sadece gittigidiyorda ise yarıyor

paypal a banka hesabı ekleniyor dostum

• birisi bu ürünü almama yardım edebilir mi ? ürünü türkiyeye göndermiyorlar heralde demi

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

Orijinalden alıntı: çay

kredi kartım yok onun yerine banka kartım var o.da sadece gittigidiyorda ise yarıyor

paypal a banka hesabı ekleniyor dostum

ben sadece kredi kartı diye biliyordum
    halkbank olduğu için sanal kart da yok
    kart da öğrenci hesabı visa electron

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 38DS315 -- 5 Ocak 2013; 21:52:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentalist Zihinbaz

http://www.ebay.com/itm/40-Pin-USB-3-0-OTG-Host-Adapter-For-ASUS-Eee-Pad-Transformer-Infinity-TF700-300-/261101150648
    birisi bu ürünü almama yardım edebilir mi ? ürünü türkiyeye göndermiyorlar heralde demi

40 Pin USB 3.0 OTG Host Adapter diye arama yaptırırsan onlarca o ürünü Türkiye'ye gönderen bulabilirsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayyaş Pilot

quote:

http://www.ebay.com/itm/40-Pin-USB-3-0-OTG-Host-Adapter-For-ASUS-Eee-Pad-Transformer-Infinity-TF700-300-/261101150648
    birisi bu ürünü almama yardım edebilir mi ? ürünü türkiyeye göndermiyorlar heralde demi

40 Pin USB 3.0 OTG Host Adapter diye arama yaptırırsan onlarca o ürünü Türkiye'ye gönderen bulabilirsin..

en az 0 site buldumhiçbiri göndermiyor. bi 20 daha bakmak farz oldu. birde sen baksan hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ayyaş Pilot

quote:

en az 0 site buldumhiçbiri göndermiyor. bi 20 daha bakmak farz oldu. birde sen baksan hocam

• güzel konu takip :)
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.