Şimdi Ara

Yurt dışından araba getirtme...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, yurtdışından araba getirtmek için neler gerekiyor? Koşullar sağlandıktan sonra bağlantıya hangi kuruluş veya kişi tarafından geçilmeli bu işi yapan insanlar var mı veya aranızda daha önce böyle bi işe teşebbüs eden veya bilen bi arkadaş var mı? yardımcı olursanız çok memnun olurum.
    getirtmek istediğim araç 20 yaşından büyük bunu da belirteyim.

• Çok araştırdım 1997 GOLF VR6 ya niyetlendik 4.500 euro civarı fiyatları var ...

Lakin 3 yaşından büyük araçlar ülkemize giremiyor...!!! Gümrük satışı ve özel bir durumla sokulabiliniyormuş...!!! yurt dışında belli bir sene yaşamış olan vatandaşın hakkı oluyormuş sanırım perme mi kerme mi unuttum şimdi öle durumu olanlar alabiliyorlarmış...yasal olup olmadığını bilmiyorum ama bu hakkı bu kişiden satın alabiliyormuşsun belli bir ücreti karşılığı örn 2-3bin ytl gibi...!!!

ancak bu durumda alabiliyorsun !!! ötesini bulamadım !
  • quote:

Orjinalden alıntı: Necron

arkadaşlar, yurtdışından araba getirtmek için neler gerekiyor? Koşullar sağlandıktan sonra bağlantıya hangi kuruluş veya kişi tarafından geçilmeli bu işi yapan insanlar var mı veya aranızda daha önce böyle bi işe teşebbüs eden veya bilen bi arkadaş var mı? yardımcı olursanız çok memnun olurum.
    getirtmek istediğim araç 20 yaşından büyük bunu da belirteyim.

20 yaşından büyük olduğna göre kesin amarkandır.

arkadaşım bu soruyu bu forumda okadar çok kişi sordu ki kaç kere yanıt yazdım hatırlamıyom.istersen bi forumda arama yap,bütün sorularının yanıtı önceki başlıklarda yazıyor.
    bulamassan gene sorarsın.annatması uzun çünkü
  • quote:

Orjinalden alıntı: infinite

Çok araştırdım 1997 GOLF VR6 ya niyetlendik 4.500 euro civarı fiyatları var ...

Lakin 3 yaşından büyük araçlar ülkemize giremiyor...!!! Gümrük satışı ve özel bir durumla sokulabiliniyormuş...!!! yurt dışında belli bir sene yaşamış olan vatandaşın hakkı oluyormuş sanırım perme mi kerme mi unuttum şimdi öle durumu olanlar alabiliyorlarmış...yasal olup olmadığını bilmiyorum ama bu hakkı bu kişiden satın alabiliyormuşsun belli bir ücreti karşılığı örn 2-3bin ytl gibi...!!!

ancak bu durumda alabiliyorsun !!! ötesini bulamadım !

20 yaş üstüne izin var(klasik oto derneğinin onayladığı araçlar için geçerli)

yoksa 4000-5000e 5 yıllık cadillaclar satılıyo
    200dolara 96 caprice classic var yahuu

• yüzü 5 ytl ise arabanın astarı 15 ytl ye yurda giriş yapıyo yanlız sokabilirsne tabi o da
  • tanıdık yoksa hiç girme çıkamazsın
  • öncelikle cevaplar için saolun...
    önceki başlıklara da bakmıştım ancak başka bir yerde de incledim ve orda da 25 yaşından büyükse getirebilirsin ama birkaç şartı falan var dediler ve bi de yakın zamanda yasa değişti falan demişti birkaç kişi o yüzden yaşını belirterek tekrar sorma gereği duydum...
    getirtmek istediğim araç 67 model chevrolet camaro ... bir dostum aracılığı ile Kanada'da buldum aracı çok iyi bakılmış ama alırsak bu aracı nasıl getirteceğim konusunda bilgim yok maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Necron -- 14 Haziran 2007; 7:33:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yurt Dışından Aranamıyorum.
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.