Şimdi Ara

Yurt dışından araçla gelip parçalarını satmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
3.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Farklı yollardan yapılıyor ama buraya yazarsam şikayet edilirim
  • SHIHAD kullanıcısına yanıt
    Bence bitik aracı Türkiye'den alıp tertemiz yenileyip ülkeye geri getirmek daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 21 Ekim 2024; 0:56:36 >
  • tobepeople kullanıcısına yanıt

Hepiniz zehir gibisiniz maşallah. Kuzenim almanya’dan arabasını buraya getirdi rektefiye yaptırmaya. Zira orda işçilik çok pahalı.
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Oralarda parana göre adam gibi yapıyorlar en azından. Burada adamlara sıfır parça veriyorum, adam iki parçayı takıyor ve 3 parçayı cebe atıyor ya da eskisi ile değişip takıyor. Bıktım usandım, bizim bu rezil tamircilerden. Parça çalan ayrı dert arttıran unutan ayrı dert! Bir araç parası kadar para akıttım ama araç eskisinden beter oldu , her Tamirci bir şeyini yapıyor başka şeyini bozuyor ki geri git! Bu arada bahsi geçen olay olalı çok oluyor. Artık aracım yok ,uzun zamandır, alsam da sıfır alıyordum ama o da çok tuzlu artık. Ya aracı kendim yapacağım ya da yurtdışında adam gibi yaptırıp getireceğim. Orada işcilik o kadar da pahalı değil, herşeyin belli bir fiyatı var. Ben mesela aracın bütün parçalarını söktürüp herşeyi aracı sıfır almış gibi orijinal hale getirecek bir yer istiyorum. Şase ,kaporta, kablolar, civataları bile her şeyi sıfırdan taktıracağım ve boyası da sökülüp pas boyası vs yeniden yapılacak şekilde bir araç yapmayı düşünüyorum. Alınca da satmak için almayacağım ömürlük binerim!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 21 Ekim 2024; 5:30:19 >

• tobepeople kullanıcısına yanıt

hayal ettiğin şey yerine sıfır almak hem daha ucuz hem daha verimli. ben son 4 aracımı sıfır aldım. mecbur kalmadıkça 2. el almam artık.

• Hacı son durum ne ? güncelle bizi..Dediğini yaptın mı? Arabayı parçalayıp parayı bulduysan, hatta üzerine bir de benzin döküp yakıp Alaman kaskosundan parayı aldıysan ..bizi de yeşillendir...takipçin olalım...Yoksa yoksa..cezaevine düştün de ondan mı yazmıyorsun artık??

• mitsubashi kullanıcısına yanıt

Bence Miami'ye yerleşti eleman! Zenginler genellikle forumlarda vakit geçirmez.

• Erzurum lu E kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.