Şimdi Ara

Yurt dışından bavulda ürün getirmek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.319
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, yakında yurt dışına çıkacağım. Hazır çıkmışken bir iki bir şeyi ordan alayım diyorum. Sorum şu yurda dönerken bavulda veya elimde ürünle girsem sıkıntı çıkar mı? Bi daha vergi felan gibi sıkıntı çıkar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu konuda tam detaylı bilgiye sahip değilim bilen arkadaşlar varsa yardımcı olsunlar.
    Fakat şöyle yapabilirsiniz.
    nekadar süreliğine gittiğinizi bilmiyorum ama eğer bilgisayar tablet v.s cok lazım olmayacaksa Türkiyeden götürme ama gelirken getir bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Ben Almanyadayım gelirken 2 pc oluyor mesela çantamda hiçbir sıkıntı olmuyor okadar giriş çıkış yaptım daha 1 kere bile açıp sormadılar kime götürüyorsun hediyemi v.s v.s diye.
    Pc tablet telefon felan birşey diyemem ama sana tavsiyem şudur. Ne getireceksen kutunun içinde getirme. bavula veya sırt catana normal bir şekilde kullanıyormuş gibi getir.
    Ayrıyeten şunu belirtmekte fayda var. tablet pc telefon gibi normal kullanıma sahip eşyaları pek sallamıyorlar ama ticari makine veya parçaları felan getirirsen sıkıntı olabilir. bu konuda detaylıca bilgi almak gerekli..
  • Peki çok teşekkür ederim. İçime bir nebze olsun su serptiniz. Başka bilgisi olan varsa yine belirtirse sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla dostum ben 2. dünya savaşı piyade tüfeği süngüsü getirdim (40cm) xrayden de geçti. Sahibinden'de yasaklı ürün diye ilan bile koyamadım

bir bavul full alkol getirdim gene sıkıntı çıkmadı.

şanş işi. adam orda takabilir ama genelde bişey olmuyor. Sen gene de laptop telefon vs getireceksen kutusunu at. Sadece ürün olsun. Takılma ihtimali çok düşük.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YURT DIŞINDAN TV GETİRMEK
    geçen yıl açıldı
    Yurt dışından PS5 getirmek
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.