< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Yurt dışından donanımhaber e giremiyoruz !!!
-
-
Nasıl bir sorun yaşıyorsunuz detay verebilir misiniz?
-
Yurt dışından donanimhaber veya bolumsonucanavarina girmek istediğimde 404 hatası veriyor açılmıyor. Vpn i Türkiye ayarlayınca girebiliyorum ama vpn açıkken özel mesaj atamıyorum kimseye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulwi -- 13 Nisan 2023; 15:54:25 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi ülkedesiniz acaba?
-
Ben Avusturya Viyana dan giriyorum, twitter da Hollanda dan deneyen birinin de giremediğini gördüm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Özelden detayları iletiyorum.
-
Sorun çözüldü, yardımları için ugur7seven e teşekkür ederim, isterseniz konuyu silebilirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de aynı sorun var. Mobil olarak telefondan giriliyor ama bilgisayarda 403 Forbidden hatası veriyor.
Artik mobilden de girmiyor. Robot olup olmama kontrolu cikti, artik hata veriyor. Suan vpnden Hollanda uzerinden girebiliyorum ancak. Ama belli ki genel bir sorun var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 13 Nisan 2023; 20:52:7 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dun cozulmustu ama simdi tekrar ayni sorun var.
-
ip ban atılmış çoğu kişiye, özelden ip adresinizi yöneticilere verirseniz inceleyip açıyorlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Ben cgnat ip sistemindeyim mesela, benim sabit/gerçek bir ip adresim bile yok. Mesela ip banlanmış olsam cgnat ip sistemi içerisinde bunu nasıl uygulayabiliyorsunuz? Mac ban şeklinde mi? @ugur7seven
Cgnat içinde bir ip adresini birden fazla kişi kullanıyor mesela, alt adresleri mi farklı oluyor, nasıl ayırt ediyorsunuz bilmiyorum. Steam platformu bunu şöyle çözmüş, mesela senin ip adresin 123456 ama alt adresinin sonu farklı oluyor gibi. Ya da mac üzerinden eşleştiriyorlar.
https://forum.donanimhaber.com/cgnat-ta-olanlar-kulubu--145920808-9
https://forum.donanimhaber.com/foruma-girislerde-surekli-dogrulama-ile-karsilasiyorum--145961184-2#154628527
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 25 Nisan 2023; 16:39:3 >
-
Selamlar, konuyu yazılım departmanına aktaracağım. Şu an bir sıkıntı yaşıyor musunuz?
-
Size attığım iki konuyu da detaylı incelerseniz, bu sorun halen devam ediyor hocam. Forumun cgnat ip sistemi için farklı bir çözüm geliştirmesi gerekir. Eğer yazılımcınız da ulaşırsa ve kendisinin daha fazla bilgiye ihtiyacı olursa seve seve yardımcı olurum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 27 Nisan 2023; 22:5:49 > -
An itibarıyla ben de hem webten hem cepten giremiyorum. Amerika’dayım. Nasıl çözüm bulabiliriz ?
Merhaba benim durumumu da çözebilir misiniz lütfen?
giremiyorsunuz ama mesaj gönderiyorsunuz, nasıl oluyor bu iş?
bence girilememesi iyi oluyor. bunu yapan bazı yabancı ülke ve forumlara denk geliyorum ve gıcık oluyorum. en son dlsreports' ban yemiştim. burada dslreports'a saygılarımı! gönderiyorum. onlar anlamıştır.
-
Konuyu arkadaşlarıma ilettim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X