Bildirim
yurt dışından galaxy s2 getirtsem bi problem yaşarmıyım ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: harakira
beyler türkiyede bildiinz gibi 1.700 tl civarı telefon. ve okadar para vermek istemiorm. yurt dışında tanıdık var ordan getirttirsem. telefonla ilgili bi sorun yaşayablrmiim. çıkablecek en ufak bile sorn varsa söleyin lütfen. büyük bi ihtimal ıraktan glcek tam bilmiorm. ltfen yarm ednnn gensler
hocam niye sorun yasayasin ki senelerce bir cok kisi yurtdisindan tercih ediyor bende bir cok telefonumu yurt disindan aldim su ana kadar hic bir problem yasamadim ama ugrasiyorsun pasaport falan -
quote:
beyler türkiyede bildiinz gibi 1.700 tl civarı telefon. ve okadar para vermek istemiorm. yurt dışında tanıdık var ordan getirttirsem. telefonla ilgili bi sorun yaşayablrmiim. çıkablecek en ufak bile sorn varsa söleyin lütfen. büyük bi ihtimal ıraktan glcek tam bilmiorm. ltfen yarm ednnn gensler
Telefonun ekranında sorun çıkarsa 350–500 arası gözden çıkarman lazım anakartına bir şey olursa at çöpe.
Kolay gelsin -
garantisi olacak ama ? -
quote:
garantisi olacak ama ?
Iraktan gelen telefonu bu tip arızalar yüzünden burada servise verirsen servisinvereceği cevabı yazdım. Irakta servise vermeyi düşünüyosan problem yok.
Kolay gelsin -
fiyat bakımından ne kadar bi düşüş olr peki ?. ve telefonun orjinal yapısında bi deişiklik olmaz dimi yurt dışından getirdiklerimde. özellikler yine aynı ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X