Şimdi Ara

Yurt Dışından Gelen Yeni XBOX 1 hakkında sorular

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, daha önce forumda yurt dışından gelen xbox garanti durumuyla ilgili bir konu bulmuştum ama şu an bulamıyorum, yurt dışından xbox getirttim bir arkadaşa, garanti konusunda dikkat etmem gereken bir şey var mıdır? Garanti başlangıcı konsolun alındığı gün olarak mı belirleniyor? Garanti için standart kayıt işlemi yeterli olur mu?

bir ikinci sorum, bazı oyunları indirirken 'kuyruk' sekmesinde "Başlamaya hazır %82" gibi ibareler yer alıyor, bunun anlamı nedir? Yani oyunu %100 yüklememiş görünüyor ama başlamaya hazır gibi bir ibare de var. Oyunu açmaya çalıştığımda ise hala yükleniyor görünüyor, sanırım aynı anda indirme işlemi sürdüğü için oyun sunucusuna bağlanma hatası veriyor.

Bununla bağlantılı bir konu da xbox'ın indirme limitlerini ayarlama konusu. Biraz araştırdım, sanırım xbox'ın içinde download trafiğini sınırlama gibi bir opsiyon yok, ancak router ayarlarıyla yapılabiliyor fakat bu durumda da aynı anda oyun indirirken oyun oynamak sıkıntılı olur diye tahmine diyorum, bir çözüm bulabilen var mıdır ?

Yurt dışından xbox kinect ve 3 adet oyunla geldi, bu oyunların bazıları oynamayacağım oyunlar (destiny, zoo tycoon vs) yanında bir takım ek paket kodları da var, bu ek paket kodları yalnızca bir kez mi kullanılabiliyor yoksa oyunu başkasına versem ben kullandıktan sonra o kişi de ek paketleri yükleyebilir mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.