Şimdi Ara

yurt dışından HTC HD2 güncelleme telefonunuza uygun değildir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar canadadan hediye gelen htc hd2 ye sitede bulunan seri no ile indirdiğim orijinal turkçe romu yuklesem bi sorun çıkarmı? çünkü cihazın üzerindeki seri no yu siteye girince güncelleme telefonunuza uygun değildir diyor. cihazın seri nosunun hangi ulkeye ait olduğunu buldum South East Asia ulkelerinin updatelerine izin veriyor tailand vietnam ...........yurt dışından gelen cihaza TURKÇE ORİJİNAL ROM sorunsuz yükleyen varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ali-baba83

arkadaşlar canadadan hediye gelen htc hd2 ye sitede bulunan seri no ile indirdiğim orijinal turkçe romu yuklesem bi sorun çıkarmı? çünkü cihazın üzerindeki seri no yu siteye girince güncelleme telefonunuza uygun değildir diyor. cihazın seri nosunun hangi ulkeye ait olduğunu buldum South East Asia ulkelerinin updatelerine izin veriyor tailand vietnam ...........yurt dışından gelen cihaza TURKÇE ORİJİNAL ROM sorunsuz yükleyen varmı?

yüklenmesi %50 ihtimal siz en iyisi hartspl yapın cihaza kendinizi garantiye alın bu şekilde orjinal htc romları dahil tüm romları hiç sorunsuz kurabilirsiniz.
  • açıkçası slp ye filan pek bulaşmak istemiyorum. daha once n97 vardı hackledim zaten hiç bi şeye yaramayan n97 iyice yoldan çıktı. bende sattım ve n97 yüzünden bidaha nokia almıycam. hd2 pztesi günü gelicek orijinal tr rom indirdim ama daha deneyemedim.deneyen arkadaşlar sonucu yazarsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali-baba83 -- 19 Mart 2010; 15:37:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali-baba83

açıkçası slp ye filan pek bulaşmak istemiyorum. daha once n97 vardı hackledim zaten hiç bi şeye yaramayan n97 iyice yoldan çıktı. bende sattım ve n97 yüzünden bidaha nokia almıycam. hd2 pztesi günü gelicek orijinal tr rom indirdim ama daha deneyemedim.deneyen arkadaşlar sonucu yazarsa sevinirim.

Denemeye gerek yok ülke kodları cid kodlardır ve sadece o bölgenin romunun yüklenmesine izin verir.Bu durumda ya gelen rom ile kullanacaksınız yada HSPL veya SSPL işlemlerinden birini uygulayarak cid kodu ya tamamen iptal edecek(HSPL) yada her rom yüklemenizde cid kilit yokmuş gibi göstereceksiniz(SSPL).Forumlarda gerekli bilgiyi bulursunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.