Bildirim
Yurt dısından kktc ye kargo ile telefon?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Türkiye'ye kargo ile hiçbir şekilde cep telefonu sokamazsın. KKTC'de ambargo olduğu için hele oraya hiç sokamazsın. Kargoda kitap'da bile vergi alınıyor. Cep telefonu alırsanız gümrükte kalır. Hele oradaki insanlar yayık olduğu için aylarca uğraşırsınız.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Gumruk yeme ihtimali %100. Ben gitar pedali getirmistim, 120 $lik urun icin 50 tl almislardi. Dusuk fatura kestirirsen, gumrukteki gorevlinin elinde liste var acip oradan bakiyor fiyata, bulamazsa da kafasina gore fiyat cikartiyor. Guney Kibris'a gonderme sansin varsa(AB ulkelerinden olmak sartiyla) gumruk yemezsin. Orada posta kutusu olan biri varsa ona yollatip alabilirsin ama KKTC'ye yolladiginiz telefonu gumruksuz alma sansiniz %0.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben 3 sene önce telefon göndermiştim gümrükte takılde ve fatura bedelinin %33 ü kadar vergi ödettiler
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- apple kimliğindeki parayı karta aktarma
- iphone ekran rengi soluk
- iphone kendi kendine sessize alıyor
- hong kong iphone alınır mı
- chatgpt siri kestirme
- iphone 15 kaç watt destekliyor
- iphone 16 pro ekran boyutu
- iphone 14 ekran yenileme hızı
- iphone 15 pro max vergisiz fiyatı
- iphone 16 ram
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X