Şimdi Ara

Yurt Dışından Laptop getirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. yurt dışına giden bi arkadaşla lap top getirtebiliyomuyum kanun sürekli değiştiği için net bilgiyi bulamadım.

getirtebiliyosam ek bi ücreti oluyomu istediğim lap top burda 3.300 tl ise yurt dışında 2500 tl arada baya fark var .. ek bi ücret vergi vs bişey çıkıyomu ?

giden biriyle lap top getirmek için neler yapmam lazım detaylı bilgisi olan varsa bilgilendirebilirmi

• Yanında getirecek sadece kişisel ürünü gibi başka birşey yok kargo olursa vergi vs var...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

Yanında getirecek sadece kişisel ürünü gibi başka birşey yok kargo olursa vergi vs var...

risk yokmu ? hava alanında memur alması el koyması vs olmazmı
  • arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum.

birde dell in '' garanti transferi '' hakkında bilgisi olan varmı ?
  • Hocam 5 yil öncesinin bilgileriyle konuşuyorum. Herkesin yanina sirt cantasina ek olarak laptop cantasi da alma hakki var ucaga ve bu kisisel esya olarak gectigi için herhangi bir vergi ve vb. Durum olmuyor. Yani arkadasinizin laptopu yoksa ve sadece size aldigi laptopla gelirse bir ücret odemezsiniz ek olarak.1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaDl0rd

Hocam 5 yil öncesinin bilgileriyle konuşuyorum. Herkesin yanina sirt cantasina ek olarak laptop cantasi da alma hakki var ucaga ve bu kisisel esya olarak gectigi için herhangi bir vergi ve vb. Durum olmuyor. Yani arkadasinizin laptopu yoksa ve sadece size aldigi laptopla gelirse bir ücret odemezsiniz ek olarak.1

keşke güncel bilgilere ulaşabilsek
  • çok sık yurtdışına çıkar gelirim,şimdiye kadar 1 kez bile valizime bakılmadı.Uçağa binerken bir sırt çantası 1 de havayolu kontuvarına 1 valiz bırakırım.Yolculuk bitince de gider bavul bantından alırım.Bir keresinde de sırtımda iş laptpoum,valize de kendime aldığım laptopu koydum.sanki yurtiçiymiş gibi geldim, soran bakan olmadı.Valizdeki laptop muhakkak xrayde gözükmüştür.Hiç de valizdeki laptop yakalanırsa endişesi yaşamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YURT DIŞINDAN TV GETİRMEK
    geçen yıl açıldı
    Yurt dışından PS5 getirmek
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anatolianbull

çok sık yurtdışına çıkar gelirim,şimdiye kadar 1 kez bile valizime bakılmadı.Uçağa binerken bir sırt çantası 1 de havayolu kontuvarına 1 valiz bırakırım.Yolculuk bitince de gider bavul bantından alırım.Bir keresinde de sırtımda iş laptpoum,valize de kendime aldığım laptopu koydum.sanki yurtiçiymiş gibi geldim, soran bakan olmadı.Valizdeki laptop muhakkak xrayde gözükmüştür.Hiç de valizdeki laptop yakalanırsa endişesi yaşamadım.

hiç bir sorun olmuyo o halde. peki dell in uluslar arası garantisi hakkında bilginiz varmı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.