Şimdi Ara

Yurt dışından Monitör getirme yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
5.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba yurt dışından (Bulgaristan) dan Benq XL serisi monitör getirmek istiyorum malum Türkiyede stoklarda yok sınırdan geçer mi ? Türkiyede garanti kapsamına girer mi ? Amazon.com veye başka web sitelerinden sipariş verebilir miyim ? Verirsem gümrükte sorun olur mu ? Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler..

• Merhaba,
    Monitörü getirebildiniz mi ? Masrafı ne oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebza

Merhaba,
    Monitörü getirebildiniz mi ? Masrafı ne oldu?

Getirmedim elektronik eşya olduğu için biraz çekindim doğrusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thyk3

Arkadaşlar merhaba yurt dışından (Bulgaristan) dan Benq XL serisi monitör getirmek istiyorum malum Türkiyede stoklarda yok sınırdan geçer mi ? Türkiyede garanti kapsamına girer mi ? Amazon.com veye başka web sitelerinden sipariş verebilir miyim ? Verirsem gümrükte sorun olur mu ? Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler..

Merhabalar, daha bugün bir tane XL2720Z siparişi verdim bu kadar tesadüf olur.
    Sorularınızı yanıtlayayım;
    Amazon'dan Türkiye'ye direk sipariş veremezsiniz. Amazon Türkiye'ye yalnızca kitap ve cd yollamakta. Türkiyeye yollayacak bir site bulsanız bile( örneğin eBay) kargo ve gümrükte sorun yaşarsınız. İzlemeniz gereken yol şöyle; Amazon vb. gibi bir siteden aracı bir siteye (örn. amerikadaniste, amerikadansatinal(ki ben bu firma ile çalışıyorum)) sipariş verin. Ordan kendi adresinize kargolattırın. Bir ihtimal gümrükten sorunsuz geçebilir(eğer isterseniz benim monitör elime geçince sizi bilgilendirebilirim nasıl geçtiği hakkında) değilse 60 tl + Ürün fiyatının %20 si tutarından bir gümrük vergisi ödeyerek ürününüze kavuşabilirsiniz. Aracı firmanın alacağı kargo ücretini de unutmamak lazım.

Güncelleme: BenQ kullanıcıları konsunda birkaç arkadaş direk Türkiye'ye sipariş vermiş. Kendi siparişimi iptal ettim. Amazon ile iletişime geçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inuh -- 14 Mayıs 2014; 3:39:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: inuh

quote:

Arkadaşlar merhaba yurt dışından (Bulgaristan) dan Benq XL serisi monitör getirmek istiyorum malum Türkiyede stoklarda yok sınırdan geçer mi ? Türkiyede garanti kapsamına girer mi ? Amazon.com veye başka web sitelerinden sipariş verebilir miyim ? Verirsem gümrükte sorun olur mu ? Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler..

Amazon'dan Türkiye'ye direk sipariş veremezsiniz. Amazon Türkiye'ye yalnızca kitap ve cd yollamakta. Türkiyeye yollayacak bir site bulsanız bile( örneğin eBuy) kargo ve gümrükte sorun yaşarsınız. İzlemeniz gereken yol şöyle; Amazon vb. gibi bir siteden aracı bir siteye (örn. amerikadaniste, amerikadansatinal(ki ben bu firma ile çalışıyorum)) sipariş verin. Ordan kendi adresinize kargolattırın. Bir ihtimal gümrükten sorunsuz geçebilir(eğer isterseniz benim mönitör elime geçince sizi bilgilendirebilirim nasıl geçtiği hakkında) değilse 60 tl + Ürün fiyatının %20 si tutarından bir gümrük vergisi ödeyerek ürününüze kavuşabilirsiniz. Aracı firmanın alacağı kargo ücretini de unutmamak lazım.

Güncelleme: BenQ kullanıcıları konsunda birkaç arkadaş direk Türkiye'ye sipariş vermiş. Kendi siparişimi iptal ettim. Amazon ile iletişime geçtim.

Takip. Bende yakında bir sipariş vericem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Faradayy

quote:

quote:

Amazon'dan Türkiye'ye direk sipariş veremezsiniz. Amazon Türkiye'ye yalnızca kitap ve cd yollamakta. Türkiyeye yollayacak bir site bulsanız bile( örneğin eBuy) kargo ve gümrükte sorun yaşarsınız. İzlemeniz gereken yol şöyle; Amazon vb. gibi bir siteden aracı bir siteye (örn. amerikadaniste, amerikadansatinal(ki ben bu firma ile çalışıyorum)) sipariş verin. Ordan kendi adresinize kargolattırın. Bir ihtimal gümrükten sorunsuz geçebilir(eğer isterseniz benim mönitör elime geçince sizi bilgilendirebilirim nasıl geçtiği hakkında) değilse 60 tl + Ürün fiyatının %20 si tutarından bir gümrük vergisi ödeyerek ürününüze kavuşabilirsiniz. Aracı firmanın alacağı kargo ücretini de unutmamak lazım.

Takip. Bende yakında bir sipariş vericem.

Bir takip de benden sonucu merakla bekliyoruz.

• Yeniden sipariş verebilmek için paranın iade edilmesini bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YURT DIŞINDAN TV GETİRMEK
    geçen yıl açıldı
    yurt dışından cihaz getirmek
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Selamlar, iptalini istediğim mönitörün para iadesini bugün alabildim ancak. En kısa sürede yeniden sipariş vereceğim, sizleri de bilgilendirmeye devam ederim.
  • inuh kullanıcısına yanıt
  • quote:

Selamlar, iptalini istediğim mönitörün para iadesini bugün alabildim ancak. En kısa sürede yeniden sipariş vereceğim, sizleri de bilgilendirmeye devam ederim.

Bilgilendirme için teşekkürler, takipteyiz
    Ben de takipteyim. Benq kullanicilari konu linki alabilir miyim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maskeli Bilo

Ben de takipteyim. Benq kullanicilari konu linki alabilir miyim?

http://forum.donanimhaber.com/m_89420673/tm.htm

• Resmi tatillerden 2-3 gün önce alın.
    imzamdaki kulaklık monitör ekran kartı işlemci soğutucu toplam 8 ürün getirttim hiçbiri gümrüğe takılmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaymekHoldem -- 6 Haziran 2014; 6:36:27 >

• TaymekHoldem kullanıcısına yanıt
    Haziranda resmi tatil ne arar :D

Ayrica amazon gumruk masrafini satin alma asamasindayken almiyo mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Maskeli Bilo

Haziranda resmi tatil ne arar :D

Ayrica amazon gumruk masrafini satin alma asamasindayken almiyo mu?
    Valla en son 2 tane ps3 kol 1 tanede ps4 kol getirttim. newegg.com veya amazondan newyork adresime oradan bana geliyor.3 kargoda ayrı ayrı isimlerde geldi.hepsini aynı kutuya koydurtmadım.45 dolar daha fazla verdim. :)
    ps4 gta5 bekliyorum.BF4 düşünüyorumda ps4 de mouse klavye yok heralde :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaymekHoldem -- 6 Haziran 2014; 10:31:30 >
  • TaymekHoldem kullanıcısına yanıt
    Senin newyork adresinden sana gonderilince gumruk alinmamasi normal olan degil mi?

• Maskeli Bilo kullanıcısına yanıt
    aynen öyle
  • Arkadaşlar benzer bi sorum var. Kardeşim 1 seneliğine japonyadaydı, bikaç ay sonra gelecek. Orda bi xbox ve 24inch bi monitör aldı, bunları yanında getirmek istiyor, bavula koyup getirmesinde bi engel var mıdır? Monitörün değeri TR'de 500 lira civarı, gümrük alırlar mı?
    Bunun dışında, kendim için yükte hafif başka bilgisayar parçaları getirmek istiyorum (işlemci, ssd vs.) bunlarda sorun çıkmaz sanırım, ama daha ileri gidip anakart getirtsem ne olur?
    Cevaplayabilecek olanlar varsa sevinirim.

edit: bu arada, monitör ve xbox'ı 6 aydır kullanıyor, yani bunlar hediye değil benim diyebilir. bunun faydası olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faustus -- 26 Mayıs 2015; 18:32:50 >
  • Bilgilendirim demistim, proje iptal olunca konuyu da unuttum gitti kusura bakmayin. Monitorleri almaktan vaz gectigim icin konu hakkinda bilgilendirme yapamayacagim.
    @Faustus kisi yaninsada getiriyorsa belirli bir sayida ayni urunden getirmedigi surece istedigini getirebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Teşekkürler. Bu noktada tek korkum bavulları paldır küldür attıkları için monitöre bişey olması. Hayırlısı artık.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.