Şimdi Ara

Yurt dışından PS3 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: emreayd

Teşekkürler yanlız şu bölge oyunları olayını anlamadım

Şimdi Amerikadan oyun alırken bölgesi nerede yazar nerden anlarım benım ps3 de çalışacağını

Oyunlarda bölge kısıtlaması diye bir şey yok. Her makinada her oyun çalışır. O konuda bir sıkıntın olmasın. Sadece bluray filmleri makinanın bölge kodunda alman gerekir o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrmussy

yalnız "nasıl olsa her oyun çalışıyormuş" diye benim yaptığım gibi çuvalla oyun getirme, elinde de kalır :D DLC indireceğin oyunlar için o bölgenin PSN store'undan alışveriş etmen lazım. Yani bende ne alakaysa Tayvan'dan aldığım Amerika MW2 si vardı, harita paketini da US bir account'tan almak zorunda kaldım. Forumda da 1. bölge oyun çok olmadığı için ortak bulmak zor oluyor bu tür şeylerde...

Mrmussy arkadaş böyle deyınce kafam karıştı ama bölge sorunu yok yanı her oyun çalışıyor...
  • uPPP ^^

amerikadan ps3 alan deneyımı olan arkadaşlar varsa yazarlarsa sevinirim...
  • Her türlü oyun hiçbir problem çıkarmaz . Ama Amerikadan getirttiğin bir ps 3 tüplüde sorun çıkartabilir . Ayrıca Amerikadan aldığın oyunlarda Dlc konusunda problem çıkmaz mesela Mw2 aldın haritalardan sıkıldın yenisini alacaksın kredi kartınla alabilirsin . Ben olsam Amerika'dan alırım ps3ü
  • Valla dlc konusu falan onlar hakkında hiçbir bilgim yok

Ama oyunlar sorun cıkarmıyacaksa problem yok alabilirim.

Evdeki tv de lcd ama hd mı bilmiyorum onu nerden anlarız :D

Birde tüplüde neden sorun cıkarsın ki ?
  • quote:

Valla dlc konusu falan onlar hakkında hiçbir bilgim yok

Ama oyunlar sorun cıkarmıyacaksa problem yok alabilirim.

Evdeki tv de lcd ama hd mı bilmiyorum onu nerden anlarız :D

Birde tüplüde neden sorun cıkarsın ki ?

Hocam merak ettim amerikaya ne icin gidiyosun work and travel falan mi ?
  • yaz okulu için
  • Alper tüplü tv de ne sorun cıkartır onu açıklayabilir misin ?
  • Bizim televizyonlar pal, makina ntsc olduğu için görüntü siyah beyaz olabilir hocam scarttan bağladığında. Ama yeni televizyonlarda pek karşılaşılan bir sorun değil.
  • bunu bi arkadaşımda söyledi ama o direk senın alacağın ntsc buradakı oyunlar pal olduğundan burdakı oyunlar çalışmaz sende dedı ama sanırım öyle birşey yokmuş...

Neyse oyunlar çalışacaksa problem yok birde benim tv aynı zamanda monitör hd mi değil mi bilmiyorum LG görüntü kalitesi nasıl olur ?
  • quote:

bunu bi arkadaşımda söyledi ama o direk senın alacağın ntsc buradakı oyunlar pal olduğundan burdakı oyunlar çalışmaz sende dedı ama sanırım öyle birşey yokmuş...

Neyse oyunlar çalışacaksa problem yok birde benim tv aynı zamanda monitör hd mi değil mi bilmiyorum LG görüntü kalitesi nasıl olur ?

eğer lcd nin hdmi yada dvi çıkışı varsa hiçbir sorun olmaz . köşelerde yazar genellikle ne olduğu .
  • DV3 ve 2x HDMI yazıyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.