Şimdi Ara

Yurt dışından PS3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir sorum olacak size danışayım dedım..

Forumda bir konu vardı ama cevabını bulamadım..

Bir tanıdığım Çin e gidiyor daha sonra ben de Amerikaya gideceğim..

Sorum = ps3 ü çinden mi yoksa abd den mi almalıyım nerede daha uczdur ?

- oralardan alsam burda bir sorun yaşar mıyım oyunlarda bölge sorunu varmış sanırım uzak doğu dan alırsan burda oyunlar çalışmıyormuş böyle birşey varmı yoksa yanlış mı biliyorum ?

Birde fiyatı ne kadardır ?

Yanıtlarsanız sevinirim..

• amerikada 120gb 300 dolar 250gb 350 dolar hocam yani 460 ve 540 lira civarları ama çini bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DewilBurak

amerikada 120gb 300 dolar 250gb 350 dolar hocam yani 460 ve 540 lira civarları ama çini bilmiyorum
    Peki oyunlar çalışıyor mu amerikadan alsam bir sorun yaşar mıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrea94

Peki oyunlar çalışıyor mu amerikadan alsam bir sorun yaşar mıyım

Alıntıları Göster
    hayır hiçbi sorun yaşamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: DewilBurak

hayır hiçbi sorun yaşamazsın

Alıntıları Göster
    arkadaşım uzakdoğudan alırsan ntsc
    avrupadan alırsan pal olacak dedi

Türkiye de pal oluyomus.

Amerika ve çin uzakdoğuya girdiğinden burda çalışmaz onlar dedı kafam karıştı benım de şimdi alırım bide çalışmaz falan boşuna para vermıyım bide...
  • Abd den alinmis ps3 slimim var 120 gb
    2. El sitelerinden acilmamis paketli urunleri ucuza bulabilirsiniz
    Ben 280 dolara almistim gayet uygun bi fiyat
    Oyunlarda problem yasamassin 3 tl lik bi fis cevirici yeterli olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: majdan

Abd den alinmis ps3 slimim var 120 gb
    2. El sitelerinden acilmamis paketli urunleri ucuza bulabilirsiniz
    Ben 280 dolara almistim gayet uygun bi fiyat
    Oyunlarda problem yasamassin 3 tl lik bi fis cevirici yeterli olur
    Peki abd den mi alsam yoksa çinden mi ?
    Birde blue ray filmler çalışmıyormuş sanırım
  • quote:

Peki abd den mi alsam yoksa çinden mi ?
    Birde blue ray filmler çalışmıyormuş sanırım

Alıntıları Göster
    abdeden alsanda olur cınde alsanda olur , nerde ucuzsa ordan al , mısal ben abd deden aldım bugune kadar hıc sorun cıkarmadi , turkıyede satılana bluray fılmler pal yanı 2 . bolge oluyo , sen amerıkadan alırsan senın makınen 3. bolge fılmlerı gosterır yada all regıon olması lazım , bluray dısında baska hıc bır sorunu yok yanı makınenın

• quote:

Orijinalden alıntı: ironcemm

abdeden alsanda olur cınde alsanda olur , nerde ucuzsa ordan al , mısal ben abd deden aldım bugune kadar hıc sorun cıkarmadi , turkıyede satılana bluray fılmler pal yanı 2 . bolge oluyo , sen amerıkadan alırsan senın makınen 3. bolge fılmlerı gosterır yada all regıon olması lazım , bluray dısında baska hıc bır sorunu yok yanı makınenın

Alıntıları Göster
    Teşekkürler cevaplar için..

Çindemi yoksa Amerikada mı daha ucuzdur bilen varsa yazarsanız sevinirim

• quote:

Teşekkürler cevaplar için..

Çindemi yoksa Amerikada mı daha ucuzdur bilen varsa yazarsanız sevinirim

Alıntıları Göster
    tek sorun Blueray filmlerde olur . Bölge kodu Trde satılan filmler 2 Bölge Amerika 1.Bölge uzakdogu 3.bölgedir. Film izlimicekksen sorun olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

tek sorun Blueray filmlerde olur . Bölge kodu Trde satılan filmler 2 Bölge Amerika 1.Bölge uzakdogu 3.bölgedir. Film izlimicekksen sorun olmaz.

Alıntıları Göster
    Peki şuan ps3 almak ne kadar mantıklı sizce sonuçta cıkalı 3 sene oldu sanırım ps4 cıkmasın bide aldıktan 6-7 ay sonra yada 1 sene sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: emreayd

Peki şuan ps3 almak ne kadar mantıklı sizce sonuçta cıkalı 3 sene oldu sanırım ps4 cıkmasın bide aldıktan 6-7 ay sonra yada 1 sene sonra

boşver arkadasım alma sen bekle 1 sene çıkar ps4 onu alırsın
  • quote:

Arkadasım bıseyın cıkacagı yok kaldı kı cıksa da zaten Ps3 almak ıcın boyle hesap yaparken Ps4 falan hayatta almazsın sen cunku fıyatlar ılk 1,2 sene tavan yapıyor.
    Daha 5 sene cok rahat goturur bu konsol ve 4,5 seneden once Ps4 falan da cıkmaz.

Al keyfıne bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: previlla

quote:

Arkadasım bıseyın cıkacagı yok kaldı kı cıksa da zaten Ps3 almak ıcın boyle hesap yaparken Ps4 falan hayatta almazsın sen cunku fıyatlar ılk 1,2 sene tavan yapıyor.
    Daha 5 sene cok rahat goturur bu konsol ve 4,5 seneden once Ps4 falan da cıkmaz.

Al keyfıne bak

Alıntıları Göster
    Teşekkürler
    İnternette araştırdım ama bulamadım Çin ve Amerikada ps3 fiyatlarını bilen yokmu ??

• quote:

Teşekkürler
    İnternette araştırdım ama bulamadım Çin ve Amerikada ps3 fiyatlarını bilen yokmu ??

Alıntıları Göster
    abdde son çıkan 250 gb 299 dolar olması lazım .çinde filan hemen hemen aynıdır fakat ben abdden almanı öneririm . çünkü çindeki muhtemelen çin malıdır .
  • quote:

Orijinalden alıntı: DAVID GILMOUR

abdde son çıkan 250 gb 299 dolar olması lazım .çinde filan hemen hemen aynıdır fakat ben abdden almanı öneririm . çünkü çindeki muhtemelen çin malıdır .

Alıntıları Göster
    Tamam o zaman Amerikadan alıyım saolun..
    Peki en yüksek kapasite 250 GB mı?
  • quote:

Tamam o zaman Amerikadan alıyım saolun..
    Peki en yüksek kapasite 250 GB mı?

Alıntıları Göster
    Evet ama kendın 500 gb lık hd falan takabılıyorsun makınaya.

Gercı o konuda bılgım yok belkı zor bı olaydır senı yanıltmıyım ama takanlar var bılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: previlla

Evet ama kendın 500 gb lık hd falan takabılıyorsun makınaya.

Gercı o konuda bılgım yok belkı zor bı olaydır senı yanıltmıyım ama takanlar var bılıyorum

Alıntıları Göster
    yalnız "nasıl olsa her oyun çalışıyormuş" diye benim yaptığım gibi çuvalla oyun getirme, elinde de kalır :D DLC indireceğin oyunlar için o bölgenin PSN store'undan alışveriş etmen lazım. Yani bende ne alakaysa Tayvan'dan aldığım Amerika MW2 si vardı, harita paketini da US bir account'tan almak zorunda kaldım. Forumda da 1. bölge oyun çok olmadığı için ortak bulmak zor oluyor bu tür şeylerde...

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafaodkem

yalnız "nasıl olsa her oyun çalışıyormuş" diye benim yaptığım gibi çuvalla oyun getirme, elinde de kalır :D DLC indireceğin oyunlar için o bölgenin PSN store'undan alışveriş etmen lazım. Yani bende ne alakaysa Tayvan'dan aldığım Amerika MW2 si vardı, harita paketini da US bir account'tan almak zorunda kaldım. Forumda da 1. bölge oyun çok olmadığı için ortak bulmak zor oluyor bu tür şeylerde...

Alıntıları Göster
    bence amerikadan al
  • quote:

Orijinalden alıntı: jokerwill

bence amerikadan al

Alıntıları Göster
    Teşekkürler yanlız şu bölge oyunları olayını anlamadım

Şimdi Amerikadan oyun alırken bölgesi nerede yazar nerden anlarım benım ps3 de çalışacağını
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.