Arkadaşlar bir sorum olacak size danışayım dedım..
Forumda bir konu vardı ama cevabını bulamadım..
Bir tanıdığım Çin e gidiyor daha sonra ben de Amerikaya gideceğim..
Sorum = ps3 ü çinden mi yoksa abd den mi almalıyım nerede daha uczdur ?
- oralardan alsam burda bir sorun yaşar mıyım oyunlarda bölge sorunu varmış sanırım uzak doğu dan alırsan burda oyunlar çalışmıyormuş böyle birşey varmı yoksa yanlış mı biliyorum ?
Birde fiyatı ne kadardır ?
Yanıtlarsanız sevinirim..
amerikada 120gb 300 dolar 250gb 350 dolar hocam yani 460 ve 540 lira civarları ama çini bilmiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: DewilBurak
amerikada 120gb 300 dolar 250gb 350 dolar hocam yani 460 ve 540 lira civarları ama çini bilmiyorum
Peki oyunlar çalışıyor mu amerikadan alsam bir sorun yaşar mıyım
quote:
Orijinalden alıntı: emrea94
Peki oyunlar çalışıyor mu amerikadan alsam bir sorun yaşar mıyım
Alıntıları Göster
hayır hiçbi sorun yaşamazsın
quote:
Orijinalden alıntı: DewilBurak
hayır hiçbi sorun yaşamazsın
Alıntıları Göster
arkadaşım uzakdoğudan alırsan ntsc avrupadan alırsan pal olacak dedi
Türkiye de pal oluyomus.
Amerika ve çin uzakdoğuya girdiğinden burda çalışmaz onlar dedı kafam karıştı benım de şimdi alırım bide çalışmaz falan boşuna para vermıyım bide...
Abd den alinmis ps3 slimim var 120 gb 2. El sitelerinden acilmamis paketli urunleri ucuza bulabilirsiniz Ben 280 dolara almistim gayet uygun bi fiyat Oyunlarda problem yasamassin 3 tl lik bi fis cevirici yeterli olur
quote:
Orijinalden alıntı: majdan
Abd den alinmis ps3 slimim var 120 gb 2. El sitelerinden acilmamis paketli urunleri ucuza bulabilirsiniz Ben 280 dolara almistim gayet uygun bi fiyat Oyunlarda problem yasamassin 3 tl lik bi fis cevirici yeterli olur
Peki abd den mi alsam yoksa çinden mi ? Birde blue ray filmler çalışmıyormuş sanırım
quote:
Peki abd den mi alsam yoksa çinden mi ? Birde blue ray filmler çalışmıyormuş sanırım
Alıntıları Göster
abdeden alsanda olur cınde alsanda olur , nerde ucuzsa ordan al , mısal ben abd deden aldım bugune kadar hıc sorun cıkarmadi , turkıyede satılana bluray fılmler pal yanı 2 . bolge oluyo , sen amerıkadan alırsan senın makınen 3. bolge fılmlerı gosterır yada all regıon olması lazım , bluray dısında baska hıc bır sorunu yok yanı makınenın
quote:
Orijinalden alıntı: ironcemm
abdeden alsanda olur cınde alsanda olur , nerde ucuzsa ordan al , mısal ben abd deden aldım bugune kadar hıc sorun cıkarmadi , turkıyede satılana bluray fılmler pal yanı 2 . bolge oluyo , sen amerıkadan alırsan senın makınen 3. bolge fılmlerı gosterır yada all regıon olması lazım , bluray dısında baska hıc bır sorunu yok yanı makınenın
Alıntıları Göster
Teşekkürler cevaplar için..
Çindemi yoksa Amerikada mı daha ucuzdur bilen varsa yazarsanız sevinirim
quote:
Teşekkürler cevaplar için..
Çindemi yoksa Amerikada mı daha ucuzdur bilen varsa yazarsanız sevinirim
Alıntıları Göster
tek sorun Blueray filmlerde olur . Bölge kodu Trde satılan filmler 2 Bölge Amerika 1.Bölge uzakdogu 3.bölgedir. Film izlimicekksen sorun olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: dimitradon
tek sorun Blueray filmlerde olur . Bölge kodu Trde satılan filmler 2 Bölge Amerika 1.Bölge uzakdogu 3.bölgedir. Film izlimicekksen sorun olmaz.
Alıntıları Göster
Peki şuan ps3 almak ne kadar mantıklı sizce sonuçta cıkalı 3 sene oldu sanırım ps4 cıkmasın bide aldıktan 6-7 ay sonra yada 1 sene sonra
quote:
Orijinalden alıntı: emreayd
Peki şuan ps3 almak ne kadar mantıklı sizce sonuçta cıkalı 3 sene oldu sanırım ps4 cıkmasın bide aldıktan 6-7 ay sonra yada 1 sene sonra
boşver arkadasım alma sen bekle 1 sene çıkar ps4 onu alırsın
quote:
Arkadasım bıseyın cıkacagı yok kaldı kı cıksa da zaten Ps3 almak ıcın boyle hesap yaparken Ps4 falan hayatta almazsın sen cunku fıyatlar ılk 1,2 sene tavan yapıyor. Daha 5 sene cok rahat goturur bu konsol ve 4,5 seneden once Ps4 falan da cıkmaz.
Al keyfıne bak
quote:
Orijinalden alıntı: previlla
quote:
Arkadasım bıseyın cıkacagı yok kaldı kı cıksa da zaten Ps3 almak ıcın boyle hesap yaparken Ps4 falan hayatta almazsın sen cunku fıyatlar ılk 1,2 sene tavan yapıyor. Daha 5 sene cok rahat goturur bu konsol ve 4,5 seneden once Ps4 falan da cıkmaz.
Al keyfıne bak
Alıntıları Göster
Teşekkürler İnternette araştırdım ama bulamadım Çin ve Amerikada ps3 fiyatlarını bilen yokmu ??
quote:
Teşekkürler İnternette araştırdım ama bulamadım Çin ve Amerikada ps3 fiyatlarını bilen yokmu ??
Alıntıları Göster
abdde son çıkan 250 gb 299 dolar olması lazım .çinde filan hemen hemen aynıdır fakat ben abdden almanı öneririm . çünkü çindeki muhtemelen çin malıdır .
quote:
Orijinalden alıntı: DAVID GILMOUR
abdde son çıkan 250 gb 299 dolar olması lazım .çinde filan hemen hemen aynıdır fakat ben abdden almanı öneririm . çünkü çindeki muhtemelen çin malıdır .
Alıntıları Göster
Tamam o zaman Amerikadan alıyım saolun.. Peki en yüksek kapasite 250 GB mı?
quote:
Tamam o zaman Amerikadan alıyım saolun.. Peki en yüksek kapasite 250 GB mı?
Alıntıları Göster
Evet ama kendın 500 gb lık hd falan takabılıyorsun makınaya.
Gercı o konuda bılgım yok belkı zor bı olaydır senı yanıltmıyım ama takanlar var bılıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: previlla
Evet ama kendın 500 gb lık hd falan takabılıyorsun makınaya.
Gercı o konuda bılgım yok belkı zor bı olaydır senı yanıltmıyım ama takanlar var bılıyorum
Alıntıları Göster
yalnız "nasıl olsa her oyun çalışıyormuş" diye benim yaptığım gibi çuvalla oyun getirme, elinde de kalır :D DLC indireceğin oyunlar için o bölgenin PSN store'undan alışveriş etmen lazım. Yani bende ne alakaysa Tayvan'dan aldığım Amerika MW2 si vardı, harita paketini da US bir account'tan almak zorunda kaldım. Forumda da 1. bölge oyun çok olmadığı için ortak bulmak zor oluyor bu tür şeylerde...
quote:
Orijinalden alıntı: mustafaodkem
yalnız "nasıl olsa her oyun çalışıyormuş" diye benim yaptığım gibi çuvalla oyun getirme, elinde de kalır :D DLC indireceğin oyunlar için o bölgenin PSN store'undan alışveriş etmen lazım. Yani bende ne alakaysa Tayvan'dan aldığım Amerika MW2 si vardı, harita paketini da US bir account'tan almak zorunda kaldım. Forumda da 1. bölge oyun çok olmadığı için ortak bulmak zor oluyor bu tür şeylerde...
Alıntıları Göster
bence amerikadan al
quote:
Orijinalden alıntı: jokerwill
bence amerikadan al
Alıntıları Göster
Teşekkürler yanlız şu bölge oyunları olayını anlamadım
Şimdi Amerikadan oyun alırken bölgesi nerede yazar nerden anlarım benım ps3 de çalışacağını