Şimdi Ara

Yurt Güzellemesi Yapanlar Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Seni ben bir gece yarisi uykunde bicaklaelr ya da bogardim allahin delisi kafayi siyirmissin sen

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zamanim yok kardes isimi hemen halletmem lazim uyanabilir millet senin mikro organin aramakla vakit geciremem

• Lateral kac hocam

• Kardes 130 olsa ne yazar ben o kyk yurdunda zekamla hayatta kaliyorum sen ise ezik gibi kaciyorsun doganin acimasiz gercekleri ve vahsi ortamda senden daha gucluyum ok

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt
    Hocam herkesin ailesi iyi değil maalesef. Ailen iyi olsa bile ailenle birlikte olmadığın bir yerde yaşamak tecrübe kazandırır bence. İkisinin de farklı farklı avantajları dezavantajları var.

Şehir dışına çıkıyorsan mecbur aile evi dışına çıkarsın ama aynı şehirdeysen veya aynı şehirde üniversite tercih edeceksen aile evi düşünülebilir duruma göre. İkisini de kötülemek veya dağlara çıkartmak mantıksız.

• Arkadaşlar ev fiyatlarından haberiniz var mı sizin?

En güzeli ilk 2 yıl yurttur hayatı öğrenirsin. Farklı insanlarla geçinmeyi, konuşmayı öğrenirsiniz. Kendini ifade edebilmen gelişir. Farklı çevrelerden network yaparsınız.

Aile evi mecbur kalmadıkça tavsiye etmiyorum. Kalan arkadaşlarım Lise 5 gibiydim diyordu.

• I can finally sleep kullanıcısına yanıt

Çok doğru

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HugenkuL7 H kullanıcısına yanıt
    Yurtta (kampüs yurdu) daha çok içine kapanan ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 18 Temmuz 2023; 20:18:22 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.