Şimdi Ara

Yurt Güzellemesi Yapanlar Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu forumda yurt-ev tartışmaları yapılırken KYK yurdu güzellemesi yapanları görüyorum. Arkadaşlar siz hasta mısınız? Yurdun bir bireye ne gibi katkısı olabilir. Yok neymiş farklı kültürler zor koşullar falan filan. Bu askerlik güzellemesi yapmak gibidir. Neymiş efendim çamaşır yıkamayı öğreniyormuşsunuz. Aile evinde de çamaşır makine kullanabilirsiniz tutan mı var?

Demem odur ki KYK yurdu ile aile evi arasında kaldıysanız aile evini seçiniz.

• aile evinde kalsam altımda araba cebimde yazlık anahtarı olacaktı. Kykda kalıyorum o kadar memnunum ki oda arkaşlarımla attığımız batak turnuvaları beraber omeglede takılmalarımız vs çok eğlenceliydi. Yemek derdimiz yok yemek çıkıyor ye bulaşığını bırak git vakit kaybetme derdi yok. Acıktın mı git tost ayvalık kumru vs yaptır kantinde baya ucuza ye. Bir de odanın içinde tuvalet banyo varsa kral sensin. Öğrenci evinde de kaldım kykda da kaldım tamamen tercihim kyk. 2 tane tavuk göğsü kola mola al derken zaten kyk parası çıkıyor üstüne günde 2 öğün yemekle. Param da var sıkıntı yok istesem eve geçer harcamamı kısardım biraz ama kykdan ben çok memnunum
  • aile evinde kalsam altımda araba cebimde yazlık anahtarı olacaktı. Kykda kalıyorum o kadar memnunum ki oda arkaşlarımla attığımız batak turnuvaları beraber omeglede takılmalarımız vs çok eğlenceliydi. Yemek derdimiz yok yemek çıkıyor ye bulaşığını bırak git vakit kaybetme derdi yok. Acıktın mı git tost ayvalık kumru vs yaptır kantinde baya ucuza ye. Bir de odanın içinde tuvalet banyo varsa kral sensin. Öğrenci evinde de kaldım kykda da kaldım tamamen tercihim kyk. 2 tane tavuk göğsü kola mola al derken zaten kyk parası çıkıyor üstüne günde 2 öğün yemekle. Param da var sıkıntı yok istesem eve geçer harcamamı kısardım biraz ama kykdan ben çok memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • katılıyorum. aile evi cehennem rate'i 100 üzerinden 60. yurt %90.

• YTÜ Ehm kullanıcısına yanıt
    Ferrarimi satıp buraya geldim Allah'ın izniyle nirvanaya kadar çıkıcam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kaprisli adam degilsen yurt sana guzel gelir yok ben temizim duzenliyim cok insan sevmem diyorsan sana zulüm gelir boylesine ucu acik bir seyi kesin bir dille genellemek çok aptalca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi upotemi -- 17 Temmuz 2023; 18:59:35 >
  • upotemi kullanıcısına yanıt

Bahsettiklerim kaprisli olmayı gerektirecek şeyler değil.

• Zaten kimse isteyerek kalmiyor ama ben sana neden guzel ve ya kotu geldigini acikladim kankam biraz empati kurmaya bak insanlarla onlarla yasamak sorun olmaktan cikabilir daha rahat yasarsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • öğrenci evi > özel yurt > aile evi > kyk

• Kardesim empati yap derken iyilik melegi ol demiyorum sana karsindaki soruna kendi kafanda bir cozumleme getirirsen senin icin bu duygudan bir sorun haline gelir sorunuda cozmeye calisirsin ama diger turlu oda arkadasindan nefret ede ede gereksiz enerji harcarsın sorunda cozulmez

• Aile evindeyim. Arabanın kazandırdığı zaman ve sağladığı konfor kayda değer.
    Kişi aile evini "cehennem gibi" nitelendiriliyorsa büyük bir sorun var demektir. Yurtta kalmak kalmamak bu sorunun yanında küçük kalır.

"Aile evinde de çamaşır makine kullanabilirsiniz"
    Siz kullanmıyor musunuz?
    Deterjanı koy, programı seç, çalıştır.
    Tasarlayan KING mühendisler sağ olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardes yurt guzellemesi yapmiyorum senin beyninmi kıt ben kisiler arasindaki gorus farkliliginin nedenini acikladim ilk mesajda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi upotemi -- 17 Temmuz 2023; 19:57:52 >
  • Ya bir sıktırgıt deli allahin ucubesi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.