Koç İşletme Yazan Kız Hakkında Yapılan Yorumlar
-
-
Baka baka güldüm harbiden.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tmde hukuk yaz sayisalda tip yaz tayfa. Şaşmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaşlılarda hadi var da genclerde de böyle düşünceler olması garip, zamanında İTÜ makine kazanan kuzenime büyükannem can sağlığı olsun ben sana bakarım demişti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Miles Bilkentrod -- 16 Ağustos 2024; 9:57:22 >
Zamanında hala oğlunun tercihleri ben yapmıştım BOUN İktisat gelmişti. Sonralarda bana keşke Koç'un mühendislikleri öne yazsaydık demişti. En son görüştüğümüzde kurduğu şirketle çin-balkanlar-UK üçgeninde öyrolarıyla golden visa alıp teknesindee malibu kokteylinden bi fırt çekiyordu. Bu başlık bana tercih yaptığımız o günleri hatırlattı.
-
şu anki keyfinde sizin de katkınız varmış, aslında o teknenin baş köşesine davet edilmeliydiniz.
-
anneannem hukuk yazdığımı duyunca niye mühendislik yazmadın diye sormuştu, benden daha vizyonlu kadın
Puhahahaha
Knk sana bi şey diyim mi tiktok türkiye büyük bir bok çukurundan ibaret. İnsanlar nasıl bu kadar aptal olabilir anlamıyorum. Sadece bu olay bazlı konuşmuyorum. Tiktoka giriyorsan yorumlara bakmayacaksın. Ben öyle yapıyorum yoksa sinirlerim zıplıyor. Kdmn uygulaması bi de o kadar sansürcü ki salak mısın yazıyorum yorumum kalkıyor çıldırmamak elde değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
denizyilmazzz kardesim dogrulari soylemis
forum dışında üni muhabbetine girilmez karşılaştırmalar yarıyor
-
TM bilmem ama sayısalda çokta haksız sayılmazlar.
Yaş gençken uçuyor, kaçıyorsun ama ileride anlıyorsun ki genel konular aslında doğru çıkıyormuş.
Asıl olayın huzur ve güvence olduğunu anladığında film kopuyor.
Bunun içinde aile kurup çoluk çocuğa karışman gerekiyormuş.
3-5 spesifik örneğin genel olmadığını hayat insana öğretiyor.
Not : Elektrik- Elektronik Mühendisiyim. Bir doktordan fazla maaş alıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmatadori -- 16 Ağustos 2024; 17:12:52 > -
Ben tiktok kullanmıyorum hocam twde gördüm. Aynı şekil twde de geçerli aslında. Bir ara tiktokla alaklı işim çıktı babamın telefonunu aldım girmez olaydım. Şimdi babamın önerilenleri yüzündendir falan denilecek ama konuyla alakasız ben kendim filtreleyerek bir şey arattım ve sonuç berabt ötesi. Çok cringe bir platform ki 2dk duramadım hemen kapattım.
Gençler daha beter. Birbirinin kopyası saç traşı, keko rap falan bunun gibi özelliklere sahip kim varsa hemen anlıyorsun iq seviyesini.
Sevmediniz mi hocam hukuku 2020 den hatırlıyorum sizi
hukuk okuduğuma mutluyum da çalışma/maaş olarak baktığınızda baya kötü bir bölüm.
Hukukta yurtdışı imkanı var mı hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Tmde hukuk yaz sayisalda tip yaz tayfa. Şaşmaz
|
Yaşlılarda hadi var da genclerde de böyle düşünceler olması garip, zamanında İTÜ makine kazanan kuzenime büyükannem can sağlığı olsun ben sana bakarım demişti
|
Knk sana bi şey diyim mi tiktok türkiye büyük bir bok çukurundan ibaret. İnsanlar nasıl bu kadar aptal olabilir anlamıyorum. Sadece bu olay bazlı konuşmuyorum. Tiktoka giriyorsan yorumlara bakmayacaksın. Ben öyle yapıyorum yoksa sinirlerim zıplıyor. Kdmn uygulaması bi de o kadar sansürcü ki salak mısın yazıyorum yorumum kalkıyor çıldırmamak elde değil.
|
Ege mezunu adamin cvsi top consulting/ib firmalarinda filan muhtemelen ai ile yapilan screeningi geçmiyordur. Keza akademik ilerleme opsiyonları arasinda cok daha buyuk farklar mevcut |
Genç sen Koç'dan mezun olacaksın diye kimse yarın gel 100 bin lira ile işe başla demeyecek. Seni Ege işletme mezunu adamdan ayıran ne olacak? Koç mezunu da olsanız Fırat mezunuda olsanız, size ödenecek rakam ve pozisyonlar belli. Sen kendini kanıtlarsan, belki 35-40 yaşlarında bir yerlere gelir ve dişe dokunur maaşlar alabilirsin. Ama bunu yapmanın pek üni ile alakası yok bilesin. Bir şirketin başına kadar yükselebilmen için farklı olman, fark yaratman lazım. |
Benzer içerikler
- müdek hangi ülkelerde geçerli
- fosfolipit polimer mi
- biyotik yayınları zorluk derecesi
- grammarly türkçe
- aydın yayınları zor mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X