Koc isletmeden gidilebilecej yerler gayet iyi, ozellikle hukuka ilgisi yoksa ozellikle ulkenin bu durumunda cocuk niye hukuk tercihi versin ki oldukca sacma olur < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Koç İşletme Yazan Kız Hakkında Yapılan Yorumlar (5. sayfa)
-
-
Hayır daha da kötü.
-
Tamam bra
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gençler , hepize güzel bir yaşam diliyorum ve gönlünüzce olsun öncelikle.
Burada puan vs nasıl yorumlanır bilmiyorum ama bir arkadaş 119. yazmış. Şimdi belli bir sıralamaya girmiş öğrencileri bu tarz iyi üniversiteler de takibe alıyor yada bu öğrencileri çalıştıran kurs-dershane gibi yerler; büyük kurumlar ile iş birliği içinde, tıpki bize iyi kaliteli iş yapan bir usta bul dercesine takipteler.
Baktığımda Burslu ibaresi var. Özel üniversite şuan kaç milyon a tekabül ediyor?
Bu öğrenci arkadaşımız da demek kendisine vaad edilen olanakları uygun buldu ki , tercihini ileride de KOÇ şirketlerinden birinde çalışarak geçirecek.
Herşey işletme, muhasebeci o bu vs değil. ... Okul bir ayrım sadece, Evet Ödtü İtü mezunları direk şöyle bir kenarı ayrılabilir ama 35-40 yaşlarına gelmeden kendi de geliştiren çalışanların önü daima açıktır.
-
Türkiye'de bu üniversiteler (odtu, bilkent, boun, sabanci, koc gibi) gerçekten üniversite olduğu için bu tarz sıralama yapanlar zaten bu okulları tercih ediyor. Bu okulların birileriyle anlaşmasına gerek yok, okulun itibarı yetiyor.
Ayrıca koç'dan mezun olan illa koçda çalışacak diye bir zorunluluk yok çok dar bir perspektif bu. Buralardan mezun olanların nerelerde oldugunu yukarıda yazdık. Çok daha iyi konumda olan global şirketlerden bahsediyoruz ve evet bu şirketler için diploma önemli.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
5 sayfa ne yazdınız abi bu konu hakkında, boş muhabbet dönüyor. Konu sahibi tık alıcam diye ortaya oltayı atmış millet sabahtan akşama kadar polemik döndürüyor
-
top 5 endüstri hariç koç işletme hepsinden daha iyi. hatta odtü endüstri bile konumundan dolayı koç işletmeye göre daha dezavantajda bence.
-
İşletme endüstriden iyi bölüm olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen çok haklısın. Dh eğitim forumunda alacağım her tık hayatımda çok büyük etkiye neden oluyor. Mesela bugün baktım az tık almış depresyona girmek üzereyim. Lütfen açtığım bu konuya tıklayın eve ekmek girmiyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X