Şimdi Ara

Yurt oda arkadaşı sorunu!( Sorunu çözdüm!!) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
9.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam özel yurtlara 1 senelik sözleşme yapıyorsun. Eğer yurt istediğin gibi çıkmaz ise ayrılma gibi bir şansın olmuyor. Bence ilk kykya başvur sonra arkadaş bulup eve çık. Maddi durumuna göre apartta tercih edebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurkiller

Hocam çocuk gıcık bir tip, üniversite öğrencisiyiz 22 yaşındakini birini dövmek istemiyorum. idare en fazla oda değiştirir ama yeni odadakiler nasıl olacak bilmiyorum.
    Sana döv demedim zaten.Ters bir tepki verirse döversin,ama dövmek ikinci seçenek olsun hatta üçüncü dördüncü seçenek olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silenforce kullanıcısına yanıt
    Kavga etmeye gerek kalmadı zaten hocam. Bağırarak söyledim ortam gerildi ama sorun halloldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurkiller

Vallahi şuan çocuğu dövmemek için zor tutuyorum. ben ders çalışıyorum adam telefonla konuşarak pubg oynuyor gelde çıldırma
    gerçekten telefonla konuşarak pubg oynamak nedir ya

pub ci bu. telefonla konuşarak oynanmaz ki

telefonla konuşulursa pabci olmaz

konuşurken papgi oynanır mı bilmiyorum ama pubg telefonla oynanmaz çok ilginç

telefonla konuşarak nasıl oynuyor? İleri diyor telefona sonra pubg ileri mi gidiyor. nişan nasıl alıyor?

insan hayret ediyor ama telefonlar da çok gelişti. iphone 9 çıkmadan 10 çıktı mesela. onuda 10 yazmadılar X yazdıllar. mesela s9+ da güzel telefon ama konuşarak pubg oynanır mı bilmiyorum.

edit: neyse sorun çözüldüğüne göre konu kilit, silinebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• askerasker A kullanıcısına yanıt
    Hocam pub ciyi laptoptan açıp oynuyor.Arkadaşı ile oynadığı için telefonla bağırarak taktik veriyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.