Şimdi Ara

Yurt oda arkadaşı sorunu!( Sorunu çözdüm!!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
9.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Edit: Çocuğa bağırdım sonra odadaki 3. kişi mevzu nedir filan dedi. Konuşmaya başladık. Bağırdığım çocuk ben senden 4 yaş büyüğüm tecrübeliyim diye saçmaladı(zaten imkansız bu).Her neyse sorunu hallettim.
    Ben oda içinde hoparlörden gelen dizi,film,müzik vs.. her şeyden rahatsız oluyorum. Odadaki eleman kulaklık takmıyor ve odada pubg oynarken bağırarak telefonla kouşuyor. Bende gıcıklığına yaptım saçma sapan konuştu. Çocuğu dövmemek için zor tutuyorum kendimi yaz okulundayım yurttan atılırsam sıkıntı olur benim için sizce ne yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurkiller -- 26 Temmuz 2018; 0:33:11 >

• Çocuğu insan gibi uyar.Sorun çözülmezse git idareye durumu belirt,onlar orda sizin için varlar.Çözüm sunucaklardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardes git cocugu sikayet et.

• Silenforce kullanıcısına yanıt
    Hocam çocuk gıcık bir tip, üniversite öğrencisiyiz 22 yaşındakini birini dövmek istemiyorum. idare en fazla oda değiştirir ama yeni odadakiler nasıl olacak bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurkiller

Hocam çocuk gıcık bir tip, üniversite öğrencisiyiz 22 yaşındakini birini dövmek istemiyorum. idare en fazla oda değiştirir ama yeni odadakiler nasıl olacak bilmiyorum.
    Kardeş dövüp elinize ne geçecek? Çocuğu döverek düzeltemezsiniz.Ancak gidip şikayet edeceksiniz.Gecenin 1 inde bağiriyor deyin uyuyamiyorum deyin gerekeni yaparlar.Farkli odalarda illa ki anlaşacağiniz insanlar olur bence.

• dominant olan kazanır.
  • Vallahi şuan çocuğu dövmemek için zor tutuyorum. ben ders çalışıyorum adam telefonla konuşarak pubg oynuyor gelde çıldırma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oda arkadaşı sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım yurt diyorsun ev değil bu ev arkadaşı arayasin direk değiştir değiştir sürekli random birileri gelir uyacagin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurkiller

Vallahi şuan çocuğu dövmemek için zor tutuyorum. ben ders çalışıyorum adam telefonla konuşarak pubg oynuyor gelde çıldırma

Discord yok mu

• Hocam discordu bile siz yazınca öğrendim o kadar uzağım oyunlardan
  • ugurkiller U kullanıcısına yanıt
    ........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EF8F31CE3 -- 25 Şubat 2021; 13:2:41 >
  • Rust Cohle. kullanıcısına yanıt
    ........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EF8F31CE3 -- 25 Şubat 2021; 13:2:25 >
  • up...
  • çıkar vur masaya

• Un Kurabiyesi kullanıcısına yanıt
    Hallettim mevzuyu, odada bağırdım toplam 3 kişiydik olayla ilgisi olmayan geldi. 3. kişi mevzu nedir filan derken sorunu hallettim.Bağırmak çağırmak tek çözün anladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EF8F31CE3

........
    Kardes bende bu sene uniye baslicam ozel yurtta kalacam buyuk ihtimal kac kisilik odalar da kalsam daha rahat edilir? Bende oyle cok gec yatamam ve en ufak seste kalkan bir insanim.

• deliemre35 kullanıcısına yanıt
    2 kişilik yerde kalırsan daha iyi olabilir imkanın varsa oda da kal apart,1+1 vs. en kötü 2 kişi kal olmadı oda değişirsin anlaşırsın adamla
  • kyk yurdu hocam sadece 4 kişilik oda var. Adam ama cidden sorunlu işin artisliği peşinde ben büyüğüm tecrübeliğim daha çok yurtta kaldım havasında. Benden 2 yaş büyük ama ben lisenin bir kısmını yatılı okudum. Daha çok yatılı kaldım.Hocam bunun gibilerle başa çıkmanın tek yöntemi kaba davranmak yoksa anlamıyorlar. Bana "kibar söyledin mi hiç" diyor ama bunun gibileri çok gördüm kibarlıktan anlamıyorlar.Galiba kaba olmak tek çözüm.
  • ugurkiller U kullanıcısına yanıt
    ..........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EF8F31CE3 -- 25 Şubat 2021; 13:2:56 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.