Şimdi Ara

Oda arkadaşı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yurtta kalıyorum ve hiç kalmak istemeyeceğim insanlarla aynı odaya düştüm oda değiştirme gibi bir şansım yok şu an için neredeyse hiç konuşmuyorum onlarla neredeyse hiç derse gitmiyorlar işleri güçleri yok
    ben yokken eşyalarım dağılıyor yatagım bozuluyor ....
    odadakilerden biri lise arkadaşım (üniversitedeyim)
    içimi size açmak istedim ne yapıp kurtulabilirim buradan bu ortamdan

• öncelikle yurtta kafa dengin, odasında kalabileceğin arkadaşlarının olduğu başka bir oda varsa ve o odadan da çıkacak bir eleman varsa değiş tokuş yapabilirsin.Eğer ki böyle bir imkanın yoksa imkanları zorla, yurt müdürünle konuş başka bir odaya geçmek için.Çünkü benzer birşey başıma gelmişti.Bu gibi durumlar hem sosyal yaşantını hem derslerini büyük oranda etkiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoMiKaZe

öncelikle yurtta kafa dengin, odasında kalabileceğin arkadaşlarının olduğu başka bir oda varsa ve o odadan da çıkacak bir eleman varsa değiş tokuş yapabilirsin.Eğer ki böyle bir imkanın yoksa imkanları zorla, yurt müdürünle konuş başka bir odaya geçmek için.Çünkü benzer birşey başıma gelmişti.Bu gibi durumlar hem sosyal yaşantını hem derslerini büyük oranda etkiliyor.

Aynen dersler sosyal hayat berbat şu an üniversteden sogudum ne heveslerle gelmiştim
  • sorun senden kaynaklanıyor işte çekinme onlarla tanış arkadaş olmaya çalış olmuyorsada yurdu otel olarak kullan diğer zamanlarda dışarda başka arkadaşlarınla takıl
  • benim oda arkadaşıda oda kapısıyla kavga halinde
    burdan okuyosan bu yazımı selam
  • Ben, tam olarak bu sebeple olmasada bu sebebinde katkısıyla üniversitemi değiştirdim.Hem sosyal yaşantım düzene girdi hemde derslerim %200 oranında düzeldi diyebilirim(abartısız söylüyorum).O yüzden tecrubelerime dayanarak, olayın üniversiteni değiştirmene kadar gitmesini istemiyorsan kesinlikle odanı en kısa süre içerisinde değiştirmeni tavsiye ediyorum, ne olursa olsun.Git gerekirse müdürün gırtlağına yapış yada anneni babanı ara, kiralık eve çıkıcam de(maddi imkansızlıklar baş gösterebilir, bunun için kafa dengi bir arkadaşla anlaşılıp çıkılabilir).Çünkü kendini rahat hissemediğin bir ortamda ne mutlu olursun, ne ders çalışırsın, ne hayatı sevebilirsin, ne üniversite yaşantısını, ortamını sevebilirsin, ne de başarılı olabilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoMiKaZe -- 3 Ocak 2010; 16:09:46 >
  • teşekkürler @KoMiKAze doğru söylüyorsun

ya arkadaş ol diyorsunuz ama benim kafa dengim değiller
    sen kendini üst görüyorsun fln demeyin kafalarımız uyuşmuyor hiçbir şekilde üniversteye geldiğim sene bunların olmasıda baya üzüyo yani

odayı değiştirmeye çalışacagım bakalım 2. dönem bu hafta bitiyor zaten dönem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.

Mesela test derken; Çocuğa o kadar küfür ettim sinir ettim gıkını çıkarmadı. Bilerek kavga çıkardım başkaları ile bıçak çektiler dedim gözünü kırpmadan geldi.

Bir yerde 5 saat boyunca beklettim gıkını bile çıkarmadı. Elimden gelen her türlü şeyi yaptım gıkını bile çıkarmadı. Çocukluk arkadaşım huyunu suyunu biliyordum ama yine de güvenemiyordum. En sonunda güvenebileceğim biri çıktı sanırım.

Senin dostluk testin bu mu?

O kadar küfür edelim, ses çıkarmasın.
    Sinir edelim, ses çıkarmasın.
    5 saat boyunca bekletelim, ses çıkarmasın.

arkadaşta kimseye güven kalmamış galiba

• Siz beni yanlış anladınız sanırım. Neyse herkesin hayatı başka ne olup bittiğini fazla açmadığım için konuda yanlış anlaşıldım arkadaşlar. Rahatsız ettiğim için özür dilerim. Herkese iyi eğlenceler.

Not: O kişiye bunları yapmamın sebebi zamanında onun da arkamdan çok iş çevirdiğini bilmek. Hakkımda bazı konuşulanlar vardı onları öğrenmekti sadece amacım. Neyse uzun hikaye çeyreğini anlatmakla insanın kafası karışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekvador -- 3 Ocak 2010; 18:04:08 >
  • quote:

Siz beni yanlış anladınız sanırım. Neyse herkesin hayatı başka ne olup bittiğini fazla açmadığım için konuda yanlış anlaşıldım arkadaşlar. Rahatsız ettiğim için özür dilerim. Herkese iyi eğlenceler.

Not: O kişiye bunları yapmamın sebebi zamanında onun da arkamdan çok iş çevirdiğini bilmek. Hakkımda bazı konuşulanlar vardı onları öğrenmekti sadece amacım. Neyse uzun hikaye çeyreğini anlatmakla insanın kafası karışıyor.

neyse arkadaş anlatamayacagın şeyi anlatmaya kalkma bari bida

• quote:

Orijinalden alıntı: mrykt

quote:

Siz beni yanlış anladınız sanırım. Neyse herkesin hayatı başka ne olup bittiğini fazla açmadığım için konuda yanlış anlaşıldım arkadaşlar. Rahatsız ettiğim için özür dilerim. Herkese iyi eğlenceler.

Anlatmaya çalıştığım şeyi anlatırım da hem uzun hem de bazı kişiler anlamaz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mrykt

quote:

Anlatmaya çalıştığım şeyi anlatırım da hem uzun hem de bazı kişiler anlamaz.

anlat arkadaş ozman herkez görsün neler yapabileceğini

ben dalga geçmek için söylemedim bu arada

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.