Şimdi Ara

Yurt Odam Nasıl. [SS'li] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
3
Favori
10.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: synthesizer

elini cebine atınca bacaginin isittigi sıcacık bir anahtari hissetmek, gidecegin bir yerin olmasını bilmek

Kendi evinde kalmanın en güzel tarifi budur, çok şey hatırlattı bu söz bana...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hermaeus Mora

Bizim yurtta fişe kettle takarsak şalterler atıyor Buda benim odam, dağınıklığın kusuruna bakmayın beyler
     Yurt Odam Nasıl. [SS'li]

şalter

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaya

quote:

Orijinalden alıntı: Hermaeus Mora

Bizim yurtta fişe kettle takarsak şalterler atıyor Buda benim odam, dağınıklığın kusuruna bakmayın beyler
     Yurt Odam Nasıl. [SS'li]

şalter

Ahahahaha ben şalter diyeyim siz sigorta anlayın

• Bu yurtlar ne kadar kazıkmış. Valla yurtta kalıp harcanıyor paranıza yazık ediyorsunuz.

Çanakkale de üniversiteyi bitirdim, 3 aylık bir eğitimim kaldı formasyon sertifikası için.

Hiç yurtta kalmadım. Gerekte yok.

2-3 kişi eve çıksanız çok daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kangal3454

quote:

Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağı

quote:

Orijinalden alıntı: ReeLKinq

sakarya da hangi yurtta kalıyosun hocam

Adatepe

adatıpın orda bizim dükkan var, sait+köfte ekmek v.s bekleriz sipariş

• TSK'daki odam daha güzel
  • Sizinki yurt değil saray.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anus Destroyer

tek kişilik duydum ama hiç görmedim , kalan arkadaşımda yoktu, bende sizin gibi düşünüyordum ama oda arkadaşım gayet iyi , düzenli , kafa adam çıktı aynı tür müzikler falan baya iyiyiz

ben tek kişilikte kalıyorum yıllık 9500 veriyorum parasına göre gayet iyi yurdun
  • kykda 4 kişilik odadayım aylık 147 tl rahatım duş var net desen gırla ohh
  • Bu paraya bu oda ha vaay be iyi yer bulmuşsun. Oda arkadaşın da iyiyse böyle yeri öp de başına koy Dikkat et o parayı bu yeri verdilerse 1-2 ay sonra böbrek gitmesin
  • Geçen sene yıllık 5000'e bundan küçük ve daha konforsuz yurtta kaldım. Adaletini ..
  • iyiyiz şükür
  • bi çoğunuzun şuan yurdu iyi bide benimkini görseniz yıl olmuş 2014 hala ranza sistemi var internet kablolu en yakın zamanda çıkmayı düşünüyoruz
    En başta niye orayı seçtin diye sorarsanız lise arkadaşım ordaydı bende ortam sorunu yaşamamak için öyle bir yurdu seçtim ama dediğim gibi en yakın zamanda ayrılıyoruz
  • 54oguz75 kullanıcısına yanıt
    rahat etmediğiniz yerde kalmayın
  • biraz ortam taniyim en kısa zamanda gidiyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 10 yil once zeytinburn aös(ataturk ogrenci sitesinde( kalmistim. Sanirim gecen yil yikilmis. Icinde 4 kisinin kaldigi ranzadan ziyade yatakli dar dolap barindiran prizi olmayan kislari kicimizim dondugu odada kaliyordum. O zaman laptop almak demek ohoho zenginsin p4 hyper teknolojo donemi neydr efendime soyleyim yurt karma idi kizlar sosyal tesislere ulkucu ve abaza genclik yuzunden gitmezdi. Ara ara kavga cikiyordu. Tosuncuklarla malumlar kana kan dise dis .Televizyon sosyal tesiste izlerdir.digiturk vardi maca bakardik.Yurt icinde sinema da bulunuyordu. Bilet 3 lirayli dolbi degildi ama hayvan gibi perdede sinema keyfini bambaskaydi. Gazete yurttan aliyorduk. Haftasonlari hurriyet milliyet sabah cumhuriyet ve ekleriype adeta gazete cumbusu yasardik. Ve tabiki siyaset konusuyorudk. Oda arkadaslarim ikisi hukukcu biri uluslararasi iliskiler ben de emekci makine bolumu. Sap tiplerdik. Maalesef kiz arkadas edinememis ezikligimizle yasadik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olgi -- 13 Ekim 2014; 0:55:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• EnderGelişenOsasunaAtağı kullanıcısına yanıt
    Hangi yurt ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ephésus

Hangi yurt ?

adatepe
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.