Şimdi Ara

Yurt Takip Programı yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba.Bir proje ödevimiz var yurt takip sistemi.Sizlerden bu konuda yardımlarınızı bekliyorum örnek yurt takip sistemleri var mı kodları vs.Daha önce yapan birisi varsa onunda bilgilendirmeleriyle bize ışık tutması çok yararımıza olur.Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...

• Otomoasyon programı yazarsınız youtubea benzer şeyler çıkar.Veya kendiniz bi şeyler yapmaya başlayın geliştirin yapınızı sonra, sürüm 1, sürüm 2, sürüm 3 gibi tabi major sürümüde var
  • alcohofield kullanıcısına yanıt
    İlginiz ve cevabınız için teşekkürler ama internette henüz bir yurt takip programı bulamadım
  • önce ne aradığınızı bilin abi, bu takip sistemi falan değil otomasyondur, yurt otomasyon diye aratırsan google da sayfalarca sonuç döner
  • Dracos D kullanıcısına yanıt
    Hocam bu konularda pek bilgili değilim kusura bakmayın ayrıntılı olarak aşamaları gosteren bi site biliyo musunuz acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecelik85

Hocam bu konularda pek bilgili değilim kusura bakmayın ayrıntılı olarak aşamaları gosteren bi site biliyo musunuz acaba

aşamalık birşeyi yok ki dostum, sen ne yapmak istiyorsun onu düşün önce, nedir yani aklıma gelen öğrenci kayıt, giriş çıkış saati ve izin yönetimi vs. falan var heralde, yurtta kalmadığım için de kalanların da bu tür şeyleriyle pek ilgilenmediğim için de çok detaylı olarak bilmiyorum da sana kapsamlı bir program yap denmiyor açıkçası, işin özü db kullanarak bir proje yapman olmuş, giriş çıkış saatlerini tutan örneğin verilecek yemeklerin programını da tutar hani çok ekstra bir farkı yok, o kadar takılmayın yani herşeyiyle kusursuz olsun diye okul projelerine ödevlere falan
  • hocam kalem kağıt al, ihtiyaçlar hedefler malzemeler fln bi toparla şöyle ardına temiz bir veri tabanı oluştur am çok saglam olustur gerekirse 1-2 gün ayır kafanda toparla ne gerekir ne lazım olmaz diye, geri gelir diye düsünoyurm. diğer türlü var olan bir porjeye bakarsan sınıflarını bastan çizmiş olursun ve bu sana pek bir sey katmaz
  • En Etkili Yöntem Bir yurda gidip programda ne gibi verileri tutmaları gerekıyor yada hangi aşamalarda otomasyona ihtiyaç duyuyorlar kendı kullandıkları otomasyonda ne gibi eksikler var bunları konusun.Bir otomasyonda hedef firmadan daha iyi size kimse yardımcı olamaz.içerik bakımından.
  • Hepinize cevaplarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar işime yarayacak bir çok bilgi edinmemi sağladınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrecelik85 -- 3 Kasım 2013; 13:45:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.