Bildirim
YURTDIŞINDAN PSP GETİRME SORUNU
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben almanyadan 2 tane xboxı aynı anda geçirdiysem sen psp yi çok rahat geçirirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: HooMie
ben almanyadan 2 tane xboxı aynı anda geçirdiysem sen psp yi çok rahat geçirirsin
peki ne kadara aldın xboxları? -
quote:
Orijinalden alıntı: DündenBugüne
quote:
ben almanyadan 2 tane xboxı aynı anda geçirdiysem sen psp yi çok rahat geçirirsin
peki ne kadara aldın xboxları?
tanesi 170€ -
bir sorum daha olacak bu psp goya internet üzerinden oyun yükleniyormuş.peki mesela benim internetim olmazsa go ya oyun yükleyemezmiyim veya kredi kartım olmazsa? -
quote:
bir sorum daha olacak bu psp goya internet üzerinden oyun yükleniyormuş.peki mesela benim internetim olmazsa go ya oyun yükleyemezmiyim veya kredi kartım olmazsa?
Orijinal kullanacaksan maalesef öyle olması lazım kopya kullanacaksan PSP satan bazı spot yerler oyun atabiliyor
Not:Şurda 6-7 ay sonra ps vita (psp2) çıkacak o yüzden psp almanı tavsiye etmem onun yerine ps3 alabilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selfroot -- 13 Haziran 2011; 16:32:49 > -
quote:
quote:
bir sorum daha olacak bu psp goya internet üzerinden oyun yükleniyormuş.peki mesela benim internetim olmazsa go ya oyun yükleyemezmiyim veya kredi kartım olmazsa?
Orijinal kullanacaksan maalesef öyle olması lazım kopya kullanacaksan PSP satan bazı spot yerler oyun atabiliyor
Not:Şurda 6-7 ay sonra ps vita (psp2) çıkacak o yüzden psp almanı tavsiye etmem onun yerine ps3 alabilirsin
pekiş psp2 ye de oyun yüklemek için internet mi lazım yoksa normal pc gibi yükleyebiliyor muyuz?kredi kartı gerekiyorsa bence satılmaz çünkü sony e 2 kere hackerlar saldırı düzenledi ve milyonlarca kişinin kredi kartı bilgilerini çaldı.
psp almamın nedeni yanımda götürebilmem yoksa ps3 alırdım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X