Şimdi Ara

dubai'de satın alınan telefonu kaydettirme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen yıl dubai'de bir iphone 13 pro satın aldım. Türkiye'ye çok girip çıkıyorum. Dün geldiğimde vodafonum ve dubai esims çalışmıyordu (sinyal yok). Sanırım imei'ye kaydolmam gerekiyordu. Vergi dairesine gidip vergiyi ödedim. sonra e-devlete girdim ve 2 imei'mi kaydettirdim ve daha sonra imei'lerimin kayıtlı olduğunu gördüm. Birkaç saat sonra hem vodafonumdan hem de dubai e-sim'den sinyal aldım. Ama bugün yine ikisinde de sinyali kaybettim. imei'ler hala e-devlette kayıtlı. Fakat numara eşleştirme kısmına baktığımda her iki imei'de de bana ait olmayan bir vodafone numarası görüyorum. "Hat Eşleştir" butonuna tıklıyorum ama "Aynı bilgiler ile kayıt mevcuttur." mesajını alıyorum.

Neler olup bittiğinden ve bu sayıların nasıl eşleştirileceğinden ve neden yanlış numaranın ortaya çıktığından emin değilim.

Başka bir soru: Türkiye'de kayıtlı yabancı satın alınmış bir telefon sadece benim adıma sim kartlara izin verdiğine göre, dubai sim kartım ne olacak? türkiye'de çalışmaya devam edecek mi?

• Cok karışık olmuş mesajdan tam bir sey anlaşılmıyor dubaiden olan yerel bir hattı esim ile roaming de kullanıyorsanız yabancı cihazın ülkede kayıtlı olması gerekmiyor, Kayit konusu üç operatörun direk müşterisi olunca gerekiyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tamam teşekkür ederim. ama hem Vodafone hem de Dubai sim'imde sinyal kaybetmem çok garip. sinyal geri geldiğinde her ikisinde de geri döndü. ve şimdi her ikisinde de tekrar gitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.