Şimdi Ara

YURTDISI 3G/3GS TUM VERSIYONLAR JAILBREAK VE UNLOCK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
0
Favori
4.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mic999

1604 hatasi verdi ve itunes ekranda kaldi nasil yapicam

Bende 1604 hatası alıyorum.Bunun çözümünü araştırdım biraz.Telefonu beyaz ekrana yani restore moduna almak gerekiyormuş.bunun için öneriler var Pwnagetool vs deniyor ama ben beceremedim.

Ben At&t kartı olmadan 5gündür uğraşıyorum ama telefonun acil aramalar kısmını geçemedim.Tek yapılması gereken gerekli sim kartı bulup aktive ettikten sonra 3.1.3 te spirit Jb yapmak.Daha sonra Cydia dan unlock olması lazımmış.

İllallah ettirdi bu telefon beni duvara fırlatmamak için kendimi zor tutuyorum yemin ederim..

• yeni bootrom olanlar yüklemesin uyarısı yapalım arkadaşlar...benim mesela yeni bootrom...uyarılmasam yüklüyordum...sonra uğraş dur yeni jailbreak çıksın diye bekle...yeni bootrom iazı olanlar yüklemesin çalışmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gladboy

quote:

Bende 1604 hatası alıyorum.Bunun çözümünü araştırdım biraz.Telefonu beyaz ekrana yani restore moduna almak gerekiyormuş.bunun için öneriler var Pwnagetool vs deniyor ama ben beceremedim.

Ben At&t kartı olmadan 5gündür uğraşıyorum ama telefonun acil aramalar kısmını geçemedim.Tek yapılması gereken gerekli sim kartı bulup aktive ettikten sonra 3.1.3 te spirit Jb yapmak.Daha sonra Cydia dan unlock olması lazımmış.

İllallah ettirdi bu telefon beni duvara fırlatmamak için kendimi zor tutuyorum yemin ederim..

slm birader sen bu hatayi onledinmi ?? hal ettiysen ansil hal ettin benimkinin seri numarasina nbaktim 11 hafta yani eski bootrom

baslattan bsiler yapin felan denildi oda fayda etmiyor ben o klasuru bulamadim bu degigin programla nasil yapicaz bu anlatabilirsen sevinirim cok sagol

• Bakin arkadaslar, 3gs icin olan benim tarafimdan yuklenmis firmware ne baseband i nede suanki nesilin tabiriyle bootrom, eski adiyla bootloader i yukseltmez. Bootloader i son versiyon olan arkadaslarinda denemelerinde sakinca yok. En fazla yuklenmez hata alirsiniz sonra teli recovery modda suanki firmwareine tekrar restore edersiniz. Burda olay 4.0 firmware i baseband ve bootloader yukseltmeden jailbreak yapabilmek. Bunu basarili sekilde yapabilirseniz unlock her versiyon baseband icin suan var.
  • quote:

quote:

quote:

slm birader sen bu hatayi onledinmi ?? hal ettiysen ansil hal ettin benimkinin seri numarasina nbaktim 11 hafta yani eski bootrom

baslattan bsiler yapin felan denildi oda fayda etmiyor ben o klasuru bulamadim bu degigin programla nasil yapicaz bu anlatabilirsen sevinirim cok sagol

Bende birkac kez bu hatayi aldim. Bilgisayari formatladim, baska bir pc ye gectim ve oldu. Bazen pc lerin usb lerinden kaynaklanan sorunlardan dolayida bu hatayi verebiliyor. Baska bilgisyarlarda deneyiniz mumkunse usb 2.0 i olan bir pc de deneyin

• quote:

Orijinalden alıntı: abilgen73
    yeni bootrom olanlar yüklemesin uyarısı yapalım arkadaşlar...benim mesela yeni bootrom...uyarılmasam yüklüyordum...sonra uğraş dur yeni jailbreak çıksın diye bekle...yeni bootrom iazı olanlar yüklemesin çalışmaz...

Senin bootloader in nedir biliyormusun ?
  • quote:

quote:

quote:

Yok birader yapamadım.Başka bilgisayarda deniycem şimdi.Çok sinir anlamsız bir hata bu 1604.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yok birader yapamadım.Başka bilgisayarda deniycem şimdi.Çok sinir anlamsız bir hata bu 1604.

Kardes senin telefon 3gs 3.1.3 ile berabermi geldi ? Eger oyle ise onun bir cozumum var.

• arkadaslar yurtdısı 3gs cıhazım 3.1.3 yukledım telefon acıl arama ekranında kaldı.t mobıle sım kartıda mevcut degıl.yukarıda anlatılanları yapar ısem telefonu kullanabılrmıyım.yoksa daha beklemem mı gerekıyor daha cıldırıcam lutfen yardım
  • kardeş benim telefonum iphone 3gs ve daha önceden jb yapilmiş ve unlockludur 3.1.2 ayrica ben yapim mi bunu artik ve AT&T kontratliydi :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercinho123 -- 28 Haziran 2010; 21:23:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercinho123
    kardeş benim telefonum iphone 3gs ve daha önceden jb yapilmiş ve unlockludur 3.1.2 ayrica ben yapim mi bunu artik ve AT&T kontratliydi :))

Yapabilirsin ilk sayfada en ustte verdigim firmware ile..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeŞiKtAş KaRa KaRtAl
    arkadaslar yurtdısı 3gs cıhazım 3.1.3 yukledım telefon acıl arama ekranında kaldı.t mobıle sım kartıda mevcut degıl.yukarıda anlatılanları yapar ısem telefonu kullanabılrmıyım.yoksa daha beklemem mı gerekıyor daha cıldırıcam lutfen yardım

3.1.3 icin forumda spirit ile jailbreak mevcut. Forumda ararsan bulursun..
  • hocam bende 3.1.2 blackra1n yuklu 3gs var anlattigini uygulayarak sorunsuz ios4.0 i kullanabilir miyim? (cihaz yurtdisindan alindi at&t kartim da var)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilorhan -- 28 Haziran 2010; 22:36:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilorhan

hocam bende 3.1.2 blackra1n yuklu 3gs var anlattigini uygulayarak sorunsuz ios4.0 i kullanabilir miyim? (cihaz yurtdisindan alindi at&t kartim da var)

kardeş hemen hemen ayni şeyler seninkiyle 3.1.2 blackra1n ile yurtdişi ve simkilitli yalniz at&t kartina gerek var mi ki ??
  • bilmiyorum at&t kartin olmasi gerekli mi ama bende var belirteyim dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilorhan
    hocam bende 3.1.2 blackra1n yuklu 3gs var anlattigini uygulayarak sorunsuz ios4.0 i kullanabilir miyim? (cihaz yurtdisindan alindi at&t kartim da var)

Kesinlikle evet...
  • tesekkurler yarin gecerim hayirlisiyla dosya insin
  • At&t karta gerek yok o sadece aktivasyon icin ise yarar ama biz firmware de bu isi hallediyoruz zaten aktivasyon jailbreak bir arada..
  • The Iphone "Iphone" could not be restored. An unknown error occurred (1600).

mesajıyla karşılaşıyorum.

cihaz yurtdışı sim kilitli 36. hafta 3gs, dün çökene kadar sorunsuz bir şekilde 3.1.2 kullanıyordum, ilk olarak 3.1.2 kurmayı denedim ama cydia üzerinde shsh yedegim olmadıgı için apple izin vermedi.

şimdi 3.1.3'ü deneyecegim, onun shsh yedegi varmış, hadi hayırlısı...
  • 3gs de deneyip basarili olan cikmadi mi henuz korkuyorum acikcasi telefonu kullanamayacagim diye
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.