Şimdi Ara

YURTDISI 3G/3GS TUM VERSIYONLAR JAILBREAK VE UNLOCK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
0
Favori
4.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADASLAR, telefonunu ORJINAL FIRMWARE ILE 3.1.3, eger daha once cydia a girip 3.1.3 icin shsh kaydi yatirdi iseniz itunes host adresini saurik in serverine gostererek 3.1.2 ye geri donebilirsiniz. Daha sonra islem biitince hata mesaji cikar telefonunun recovery moda gecer, korkmayin blackra1n ile jailbreak yapin telefonu hic cikartmayin kablosundan. Islem bitince telefonunuz acilacaktir. Daha sonra blackra1n den cydia yi yukleyin. Guncellemelerini yapin ve yukarida dediklerimi tekrar bastan yapin. Kendi telefonumda denedim calisiyor.

Oncelikle urun yurtdisi ise ve 3g/3gs cihaziniz var ise bu islemi yapiniz. yurtdisi simlocklu 3gs sahipleri eger telefonunuza ios 4.0 yuklemek ve unlocklu kullanmak istiyorsaniz kendim icin hazirladigim firmware i upload ettim. download linkini asagida bulabilirsiniz.

3GS jailbreak ve unlock islemi.

3gs ios 4.0 firmware download ( ozel hazirlanmistir. icinde cydia mevcuttur ve jailbreak vardir. aktivasyonu yapilmistir.

Adim 1 : en son versiyon itunes i yukleyiniz. Itunes download

Adim 2 : Eger yukarida verdigim firmware i yuklemek, 4.0 a sorunsuz jailbreakli ve unlocklu gecmek isterseniz firmware i yukedikten sonra 3gs i bilgisyara baglayin ve recovery moda alin ( home ve power tusuna itunes logosu gorunene kadar basili tutunuz.. yaklasik 30 sn.)

Adim 3 : itunes acilinca telefonu restore etmenizi isteyecek. shift tusuna basili tutarak restore tusuna basin, linkini verdigim firmware i nereye kayit etti iseniz onu gosterin ve arkaniza yaslanin.

Adim 4 : islem bitince telefonunuz acilacak ve jailbreakli ios 4.0 3gs inize yuklenmis olacak. simdi wifi yi acin ve kablosuz aginiz ile internete baglanin. cydia ya girin, guncellestirme isteyecek, complete upgrade secenegini secin ve yukeyin.daha sonra restart cydia dugmesi gorunecek alt tarafta ona basip cikiyoruz ve cydia yi tekrar calistiriyoruz. kim oldugumuzu sordugunda developer i seciyoruz. guncellemesi bitince altta manage sekmesine basiyoruz. sonra sources sonra edit ve daha sonrada add dugmelerine sirasiyla basiyoruz. adres girilecek yerehttp://repo666.ultrasn0w.com yaziyoruz ve add tusuna basiyoruz. guncelleme bitince source kismina eklendigini goruyoruz ve sag ustteki done dugmesine basip ekledigimiz source a basiyoruz. ultrasn0w programini goruyoruz bu programi yukluyoruz ve bitince cydia telefonu restart yapmamizi isteyecek tusa basiyoruz ve restart dan sonra telefonunumuzu istedigimiz hat ile kullanima acik hale getirmis oluyoruz hayirli ugurlu olsun :)

Eger 4.0 a gecmek istemiyorsaniz ve 3g kullaniyorsaniz http://rapid-share.com/files/402210499/sn0wbreezeV1.6.1.exe buradan (aradaki cizgiyi kaldirin ve enterleyin) Sn0wbreeze 1.6 / 1.6.1 for 4.0 programini indirip istediginiz firmware dosyasini gostererek kendi jailbreakli firmware inizi olusturabilirsiniz. benim verdigim firmware sadece 3gs icindir. 3g icin firmware olusturmadim.

Sn0wbreeze 1.6 / 1.6.1 for 4.0 i kullanmak icin .NET Framework 3.5 a ihtiyaciniz olacaktir. eger bilgisayarinizda yok ise Buradan indirebilirsiniz.

Sn0wbreeze kullanarak firmware olusturma :

tum gerekli araclari ve unlock ve jailbreak yapacaginiz telefonun uyumlu istediginiz bir firmware ini ( tercihen 3.1.3 den asagi olmasin.) indirdikten sonra sn0wbreeze i aciyoruz

acilan ekranda uyari gelecek ok deyip geciyoruz. sag tarafi gosteren ok tusuna basiyoruz. mod secme ekrnina gelince simple mode u seciyoruz. arzu eden expert i secebilir ama ben onu burda anlatmayacagim.

daha sonra telefon modelimize gore olan firmware i seciyoruz ve onaylandiginda uyari cikarsa ok deyip geciyoruz ve tekrar sag alttaki ok tusuna basiyoruz.

cikan ekranda telefonu aktive edip etmeyecegini soruyor. eger telefonumuz yurtdisi ise evetdegilse hayir i tikliyip geciyoruz. sonra yine ok tusuna basiyoruz.

sn0wbreeze firmware i hazirlamaya basladi arkaniza yaslanin ve bitmesini bekleyin. bittikten sonra yukarida anlattigim gibi telefonu recovery moda alip ( dikkat dfu degil ) kulurum dosyasini shift tusu ile gosterip restore yapacaksiniz. daha sonra cydiadan linkini verdigim ultrasn0w u sourse ekleyip kuracaksiniz iste bu kadar.

Not : 3g veya 3gs sahipleri eger telefonunuz spirint ile jailbreakli ise bu sizce calismayacaktir. spirint haricinde bur program ile jailbreak olduysa sorun yok hicbisey yapmadan yukleme yapabilirsiniz. eger spirint kullandiysaniz oncelikle suanki firmware inize temiz bir restore edin. daha sonra bu islemleri gerceklestirin.

tabi spirint ile jailbreak yaptiktan sonrada dedigim yontem ile unlock yapip telefonunuzu kullanabilirsiniz fakat 4.0 a gecmek veya tum versiyonlarda baseband i yukseltmeden duzgun calisan bir jailbrerak isterseniz Sn0wbreeze kullanmalisiniz.

iphone firmwareleri icin tiklayiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zoddy -- 20 Temmuz 2010; 11:56:23 >

• güzel paylaşım bide bu sorunu iphone 4 tede halettilermi rahatlıkla alabilirim artık usaden
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeyLu

güzel paylaşım bide bu sorunu iphone 4 tede halettilermi rahatlıkla alabilirim artık usaden
    şimdi deniyeceğim umarım problem çıkmaz aklıma takıldı eski bootloader lar için tamam fakat yeni 6.04 de çalışacakmı. firmware i dev team in yayınladığı programlamı hazırladınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctokay -- 28 Haziran 2010; 0:06:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ctokay

şimdi deniyeceğim umarım problem çıkmaz aklıma takıldı eski bootloader lar için tamam fakat yeni 6.04 de çalışacakmı. firmware i dev team in yayınladığı programlamı hazırladınız?

Alıntıları Göster
    hocam ben güncelleştirmeyi itunes üzerinden yaptım telefonum 3gs yurtdışı yani baseband yükseldi bende de olur mu deneyeyim mi custom dosyalarını yüklemiyordu bunu yükler mi acaba ? şuan ios 4.0 ım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrcskn -- 28 Haziran 2010; 0:18:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: onrcskn

hocam ben güncelleştirmeyi itunes üzerinden yaptım telefonum 3gs yurtdışı yani baseband yükseldi bende de olur mu deneyeyim mi custom dosyalarını yüklemiyordu bunu yükler mi acaba ? şuan ios 4.0 ım

Alıntıları Göster
    Hocam ben bunu 3gs yurtdışı cihaza yükleyebilirmiyim ? (At&t kart yok)

Böyle bir custom fw 4.0 3gs yurtdışı için indirmiştim 1604 hatası vermişti itunes.inş yine öyle olmaz.
  • elimde 2 tane o2'den alınma 3gs iphone var.
    o2 hattım olmadığı için aktive edemedim ve unlock yapamadım.

bu fw ile direk 4.0a yükseltsem problemsiz kullanabilirmiyim ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10.Lincoln

elimde 2 tane o2'den alınma 3gs iphone var.

sn0wbreeze
    Jailbreak the iPod Touch 1G, 2G and iPhone 2G, 3G, and 3G[S](old bootrom bunlar eski sürümler için arkadaşlar genel bilgi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

sn0wbreeze
    Jailbreak the iPod Touch 1G, 2G and iPhone 2G, 3G, and 3G[S](old bootrom bunlar eski sürümler için arkadaşlar genel bilgi

Alıntıları Göster
    ARKDAŞLAR YARDIM LÜTFEN !!

bugun cydiadan. appsync yükledim. 4.0 sürümünde. cihazımda 4.0. şuan mp3 ve video atıyorum ama. indirdigim uygulama ve oyunları atamıyorum. yarıdm lütfen saolsunlar kimse cevaplamıyor. çok zor bu soru.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djbulut19

ARKDAŞLAR YARDIM LÜTFEN !!

bugun cydiadan. appsync yükledim. 4.0 sürümünde. cihazımda 4.0. şuan mp3 ve video atıyorum ama. indirdigim uygulama ve oyunları atamıyorum. yarıdm lütfen saolsunlar kimse cevaplamıyor. çok zor bu soru.

Alıntıları Göster
    Eski bootrom olanlar (3gs) yükleyebilir.
    anlatımda eksiklikler var
    insanları yanlış yönlendirmeyelim
    bu işlemi spirit jb yapılı cihazlar yapamaz ama cihazınızın jailbreaklı olması gerekir
    riskli bir işlem 3.1.3 öneririm yakında çıkacak jailbreak programları takipte olun

@djbulut19
    Sorduğun sorunun konuyla alakası olmadığı için cevap alamazsın

• Benim bootloader im 3gs 6.04 ve suan size unlock olmuş telden yazıyorum. Bir sorun yok..
  • Yüklediğim firmware in özelliği bootloader ve baseband i yükseltmiyor disaridayim suan aksama foruma gerekli bilgileri yazarim
  • quote:

Kardes en kötü ihtimal ile telefon suanki durumundan farklı olmaz. Ama bence dene buna deger.. Yapman gerekenleri sırası ile dikkatlice yaparak dene sonucu buraya yaz
  • quote:

sn0wbreeze

Benim 3gs yeni bootrom lu ve çalıştı hiç sorun olmadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10.Lincoln
    elimde 2 tane o2'den alınma 3gs iphone var.

Kardes bu firmware i yüklemezsen eğer zaten hiçbir firmware i yükleme.. Baseband ve bootloader i yükseltmez jailbreak yapar hersey hazır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ctokay

Bu firmware i dene.. Bisey olmazsada kaybetmezsin.. Firmware haricinde herhangi bir yükseltme yapmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zoddy

quote:

sn0wbreeze

Sizin cihazınız çalışmış olabilir. Ben de 3GS için 4.0 custom firware kullanıyorum ama yeni bootrom'a sahip ve bundan haberi olmayan cihaz sahipleri için bu başlık biraz yanıltıcı değil mi?

Bu şekilde onların yaşayacağı sorunların sorumluluğunu üstünüze almış oluyorsunuz. Bence ilk mesajınızda bir düzeltme yapmalısınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: foxhound

quote:

quote:

sn0wbreeze

Sizin cihazınız çalışmış olabilir. Ben de 3GS için 4.0 custom firware kullanıyorum ama yeni bootrom'a sahip ve bundan haberi olmayan cihaz sahipleri için bu başlık biraz yanıltıcı değil mi?

Bu şekilde onların yaşayacağı sorunların sorumluluğunu üstünüze almış oluyorsunuz. Bence ilk mesajınızda bir düzeltme yapmalısınız...

Yurtdışı 3gs (new bootrom) için tek jailbreak yöntemi spirit midir? Spirit sürekli hata mesajı verdiği için cihaz şu an tamamen kullanılmaz durumda. Yardımlarınız için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: bnergi

quote:

quote:

quote:

sn0wbreeze

Yurtdışı 3gs (new bootrom) için tek jailbreak yöntemi spirit midir? Spirit sürekli hata mesajı verdiği için cihaz şu an tamamen kullanılmaz durumda. Yardımlarınız için teşekkürler.

Alıntıları Göster
    1604 hatasi verdi ve itunes ekranda kaldi nasil yapicam ?????birader yeni booot rom ne eski boot rom ne biriniz bunu bi aciklasin allh askina

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RichardB -- 28 Haziran 2010; 16:49:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bnergi

quote:

quote:

quote:

sn0wbreeze

Alıntıları Göster
    3GS ile çalışmıyor uyumlu değil diyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: deagle100

3GS ile çalışmıyor uyumlu değil diyor...

Alıntıları Göster
    1604 hatasi verdi ve itunes ekranda kaldi nasil yapicam
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.