Montlar sıkıntı olabilir dikkat edin.Amazon'da Almanyadan sipariş edilen montlarda beden oluyor ama kollar uzun.Bir küçük bedende de de kollar normal ama göbek bölünü dar oluyordu. Amazondan alırken ben L giyiyorum medium sipariş verdim göbek az sıksa da tam oldu.Biraz göbek bölümünüz fazla ise sorun olabilir.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gercekkurtulus75 -- 27 Kasım 2023; 11:40:23 > |
Yurtdışı alışveriş kaçmaz fırsat (columbia, adidas, nike) (4. sayfa)
-
-
-
Hesap kabaca doğru hocam.
-
Teşekkürler hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba,
Yurtdışı siparişlerde 150 euro sınırını nasıl hesaplıyoruz.
bugünkü kurla yaklaşık 4750-4800 TL lik sipariş geçebiliyor muyuz yoksa %20 vergisiyle mi 150 euroyu aşmamalı? Eğer öyleyse sepet 4000 TL yi aşmamalı gibi düşünmeliyim ?
-
Eyvallah hocam sağolun
-
Hocam bu alışverişte gümrük vergisine sadece ana mal bedeli tabidir. Yani ürün faturasında salt mal bedelinin 150€ altında olması lazım.
Örnek olarak bir ürün alınacak diyelim ve sitede %15 indirim sonrası fiyatı 4700TL oluyor. Üzerine belki 600TL kargo gelecek belki aceleniz olacak 3000TL ile DHL isteyeceksiniz. Hiçbir önemi olmaz. Bu ürünün normal şartlarda takılmaması lazım.
-
Şahıs için 150€ sınırı, aylık da max 5 adet gönderi alma sınırı mevcut
150€ kargo hariç ürün bedelidir
Aynı gün 2 kargo gelir ve toplamı 150€'yu aşarsa yine ithalat yapmak durumunda kalırsınız
Açıklayıcı cevaplarınız için teşekkür ederim.
-
ayakkabı alayım dedim kredi kartımı kabul etmiyor aşağıdaki uyarıyı veriyor
Payment failed. Try again, or use a different payment method.
Payment error: FRAUD
-
4K lik bir sepet yaptık yurtdışı harcamasına en avantajlı kart veya puan hangi kredi kartta acaba
Columbia markaları türkiyeye kapattılar mı ? Diğer ülkeye gönderimde problem yok ama Türkiye seçince sepete eklenmiyor :/
Bu sabah Columbia ayakkabı siparişi vermiştim akşam durumuna bakmak için girdiğimde farkettim Türkiye’ye gönderimi kapatmışlar . Forumda eski bir konu buldum 2023 Ocak gibi galiba yine gönderim kapatılmış sonrasında açılmışquote:
Orijinalden alıntı: acderin1914
Columbia markaları türkiyeye kapattılar mı ? Diğer ülkeye gönderimde problem yok ama Türkiye seçince sepete eklenmiyor :/
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
6 ya kadar sepetimde ürünler vardı. Bankadan döviz ekstresini yaptım siparişi tamamlarken farkettim bende. Bekleyelim o zaman biraz. Teşekkürler
Sanırım birkaç gün önce uyarı geldi.Şu an hiçbir kategoride Columbia ürünleri gözükmüyor.
Benim aldığım Columbia polarlar kargoya verildi gözüküyor.Bir adet kaldı o da yarın gönderilecek yazıyor.
Ancak The North Face, Salewa,Millet,Mammut,Asolo,Marmot,Dolomit,Merrel,Timberlend gibi markalar TR'nin yarı fiyatına.
Solomon , Columbia,Jack WofskinTR de etkin olduğu için yasaklattılar sanırım.
-
Ocak ayında columbia marka gönderilememe durumu ne kadar sürmüştü bilen var mı ? Bir süre beklerim herhalde
-
Yurtdışı hangi alışveriş sitesi bu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aliexpress ten sim kartlı tablet alsam gümrükte sıkıntı olurmu?
-
teşekkürler
-
Siparişiniz gelince bana haber verebilir misiniz? Bizde revit kışlık modellerini sipariş vermek istiyoruz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X