< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yurtdışı alışveriş kaçmaz fırsat (columbia, adidas, nike) (6. sayfa)
-
-
up?
-
Hemen hemen herkes Columbia alıyor zaten hocam tradeinn den
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tradeinn Türkiyeye columbia marka ürün göndermiyor şuan. Sportpursuit sitesine bakabilirsin. İngiltere sitesi türkiyeye gönderim yapıyor. Para birimini sterlin seçmen gerekiyor bilgine
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acderin1914 -- 11 Aralık 2023; 11:18:35 >
teşekkürler ama burdada aradığım columbia mont modeli yok. sadece tradeinn de vardı
-
Benim de istediğim model yok. Beğendiğim ayakkabı ise fiyat olarak daha uyguna geldi bu siteden. Mont için trade inn i bekliyorum maalesef
-
Bende gözükmüyor hala
-
nasıl oluyor hocam dns mi var?
-
Valla nasıl olduğunu bilmiyorum, dns fln da yok.
Columbia ve Solomon ve the north face ürünleri TR'ye gönderilemiyor.Kasım ayında alınıyordu.
Hatta aldığım ilk ürün 12 günde bana ulaştı.
Mountain Hardwear diye bir marka var.Kaz tüyü Montları 7-8 Bin.
TRde 22 bin.Şaka gibi.
Columbia şart değil(mammut-marmot vs. )gibi çok iyi markalar var.TR gönderimi de açık..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gercekkurtulus75 -- 11 Aralık 2023; 17:35:25 > -
Bu arada New balance ve Adidaslar TR'den pahalı.Ve en çok satanlarda..
Sebebi TR'ye gelen ürünlerin kalitesiz ürünler olması mı?
-
Yani o sitelerden trye sipariş verebilir misiniz bilmiyorum zaten amazon.de nin tr ye gönderilen yada çinden gelen ürünler doğrudan amazon tr içinde de bulunabiliyor diğerlerini denemedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
montum geldi
24 kasımda sipariş vermiştim. 13 aralıkta geldi
686 tl gümrük ödedim
-
Urunu ne kadara almistiniz?
Vergi direk yuzde yirmi olarak mi hesaplaniyor?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayirli olsun guzel gunlerde kullanin :)
Ben uretim yeri neresi diye sormak istiyorum lutfen,
Ayrica defalarca sorulmus aciklanmis sorulari tekrar tekrar soran arkadaslari konu mesajlarini hizlica okumaya davet ediyorum.
İyi forumlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
155 euro fiyatı
-
teşekkürler
made in bangladesh yazıyor
-
Farki var midir ?
Columbia Delta Ridge Down Hooded Jacket 1875892-010 Erkek Mont Siyah
https://www.a101.com.tr//giyim-aksesuar/columbia-delta-ridge-down-hooded-jacket-1875892-010-erkek-mont-siyah-1/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi refreshing_hkk -- 13 Aralık 2023; 22:0:15 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X