Bir yamukluk olmasın. Kaz tüyü mont bu ve amazon ve kendi mağazalarında 10 bin civarı... A-101 neden ucuz satıyor? |
Yurtdışı alışveriş kaçmaz fırsat (columbia, adidas, nike) (7. sayfa)
-
-
Aldığım ürünlerin hepsi bugün geldi. 2xcolumbia delta ridge down mont. 1 tommy hilfiger sweatshirt. Sorunsuz şekilde ulaştı. Columbialar 3100+560 vergi tuttu. 1 aya yakın bekledik ama değdi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam sveat kaça geldi
-
Tr de 4200 fiyatı, vergiyle 2400 e geldi
-
Benim columbia delta ridge laci kapsonlu model mont bugün ptt ile geldi 3456tl+586vergi odedim tr yarı fiyatı na almış olduk oldukça hafif ama eteğe ve kapsona lastik buzgu koymamışlar bu modelde var biliyordm neyse tshirt üstüne ceket soğuğa stop.Tesekkurler
2 adet Columbia sweat 1 polar toplam 4.000 TL ye geldi vergi dahil.Burada 1 tane alabilirdim ancak.Ben aldıktan 2 gün sonra Columbia Tr gönderimi satışa kapandı.Columbia TR bizi seviyor burda..
Columbia'nın satın aldığı daha üst segment Mountain Hardware 1000 Fil kaztüyü(Ghost Whisperer) montlar 8 Bin civarı.Gümrüğe takılmasa alacağım.TR fiyatı 30 Bin civarı. Regatta marka da alt segment gibi görünse çok havalı durmasa da bende İsotex (Goretex benzeri)kumaşlı montu 6 senedir kullanıyorum.Halen su geçirmiyor.Orada 1-1500 TL fiyatlarda.
-
Mont yenileyecek para yok cepte.
-
Arkadaşlar sportpursuit sitesindeki HELLY HANSEN Mens Woodlands Boots siparişim az önce geldi. Kargo dahil £53.74 a satın aldım. 345 TL de ptt kargoya gümrük vergisi ödedim. Kutu azıcık yıprasa da ayakkabıda bir problem yok. 6 sında sipariş vermiştim. 18 inde ilk kargo hareketini görebildim. 15 güne anca gelmiş oldu :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acderin1914 -- 3 Ocak 2024; 12:16:13 >
-
columbiasaudiarabia bu siteden alışveriş yapan varmı arkadaşlar ?
Bunun gibi site var mı önereceğiniz yurt dışında indirimli kampanyalı ürunler veya outlet satan?
Columbia ve solomon yok.ama orjinal ürün ve nispeten hızlı teslimat yapan bu site dışında bir alternatif yok gibi.Ben rastlamadım.
Başka iyi markalar da TR'nin yarısına halen tradeinn de var.
-
Çok şık ayakkabı.Hayırlı olsunç
-
Bazı ürünler sportpursuit sitesinde daha uyguna giriyor bakmanızı tavsiye ederim
Buradan daha önce alışverişiniz oldu mu ??
-
5 gün önce yazmıştım üst kısımda. Yaptım bir problem yaşamadım
adres yazarken ülkede tr çıkmıyor.TR ye gönderim yapıyor mu bu site.DNS mi lazım?
-
Para birimini pound seçince türkiyeye gönderim yapılıyormuş sormuştum bende bunu :)
4. Siparişim yeni türkiyeye giriş yaptı hiç bir problem yaşamadım bilgin olsun
Merhaba , Para birimini paund a nasıl çeviriyoruz ?
Anasayfada sol üstte dil ve nakliye seçenekleri var başka bir şey göremedim.
-
Merhaba,
My account-> change location en altta currency var GBP yapıp sipariş verebilirsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X