Şimdi Ara

Yurtdışı Apple Ürünlerinin Türkiye Garantisi İptal Edilebilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bilenler beni aydınlatabilirmi.Bu durum açıklandıktan önceki cihazları normalde kapsamaması gerekir.Sonuçta ben bu garantiye güvenip yurtdışı cihaz aldım belki.Benim elimdeki hakkı sonradan alıyorlar.
  • Sanıyorum bu olay Btk kaydı yapılmayan cihazlar için geçerli, yani pasaport kaydı olmayan. Öyle ise doğru bir uygulama, çünkü pasaport kaydı olmayan telefonu arıza durumda servise verdiğimizde yerine aldığımız cihaz kayıtlı olarak geliyordu. Bunun önüne geçmek istemiş olabilirler.

Aksini düşünmek istemiyorum, iyi düşünelim iyi olsun
  • Arkadaşlar;

akasyadan yetkili biri ile görüştüm
    haberler doğru malesef.
    dün itibariyle onaylanmış.
    artık yurtdışından alınan hiç bir cihazın buraya dikkat!! donanımsal olarak garantisi geçmeyecek..
    yazılımsal olarak destek devam edecek.

örneğin sıvı teması canım kırılması ekranın yamulması gibi sebebplere bakılmayacak.. nasıldı mesela belli bir para verip değişim apılıyordu buda tamir fiyatı vermektense işine geliyordu insanların ve yurtdışından ucuza alınan cihazlar değişim yoluyla TR garantili cihazlarla değiştiriliyordu.
    bunun önüne geçilmiş sadece..
    ama diger konularda ekran donması, dokunmatik batarya vs. sorunlar için destek verilecekmiş..
    bence çok da sorun değil zaten kırılan sını temas eden yamulan cihazlar kullanıcı hatası olarak görülüyordu ve üstüne para veriliyordu.
    çok da dert değil anlıyacağınız..
  • Bunlar iyi günlerimiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark1907

Arkadaşlar;

akasyadan yetkili biri ile görüştüm
    haberler doğru malesef.
    dün itibariyle onaylanmış.
    artık yurtdışından alınan hiç bir cihazın buraya dikkat!! donanımsal olarak garantisi geçmeyecek..
    yazılımsal olarak destek devam edecek.

örneğin sıvı teması canım kırılması ekranın yamulması gibi sebebplere bakılmayacak.. nasıldı mesela belli bir para verip değişim apılıyordu buda tamir fiyatı vermektense işine geliyordu insanların ve yurtdışından ucuza alınan cihazlar değişim yoluyla TR garantili cihazlarla değiştiriliyordu.
    bunun önüne geçilmiş sadece..
    ama diger konularda ekran donması, dokunmatik batarya vs. sorunlar için destek verilecekmiş..
    bence çok da sorun değil zaten kırılan sını temas eden yamulan cihazlar kullanıcı hatası olarak görülüyordu ve üstüne para veriliyordu.
    çok da dert değil anlıyacağınız..

Yurt dışından alınan cihazın serviste işlem görmesi için yine pasaport kaydı gerekiyor hocam. Bizzat başıma geldi. Hoparlörü cızırdayan cihazımı kayıtsız olduğu için işleme almadılar. Ben de kaydettirip öyle servise verdim ve değişim aldım.

Normalde kayıtsız bakmaları gerek ama çakal çuka yüzünden kayıt arama yoluna gittiler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• http://www.hurriyet.com.tr/apple-turkiye-kotu-haberi-dogruladi-bundan-boyle-40391846

Geçmiş olsun. Artık yurtdışı cihazları türkiyede tamir ettiremiyorsunuz.
  • Türkiye iyiye gidiyor

• Önceden alınan cihazlar da garanti dışı arayıp sordum

• Eeyyy Apple adamın asabını bozma...

Bence Apple haklı beyler. Kimse kusura bakmasın. Aynı şeyi VW gurubu da yapsa keşke.

Siz hala evet verin bakalım. Daha neler olacak göreceğiz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.