Şimdi Ara

yurtdışı çıkışları göçmüş durumda yine [:-] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende sorun yok gayet iyi . yurt dısı sitelere rahat baglaniyorum.
  • şu an acayip yavaş internet. modem sayfamda hızım 6mbit görünmesine rağmen çok acayip yavaşladı net.kafamı ne yapayım şimdi telekom?????

yurtdışı değil yurtiçi serverlarada zor bağlanıyorum şu an

yurtdışı çıkışları göçmüş durumda yine [:-]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omergorur -- 4 Ağustos 2009; 16:06:37 >
  • Bu arada Ankara'dan bağlanıyorum. Daha doğrusu bağlanmaya çalışıyorum.
    Speedtest'e bile giremiyorum.
  • bişeyler oldugu kesin hızlar çok yavaş yurtiçi yurtdışı fark etmez.

http://www.ip-adress.com/ip_tracer/

normal şartlarda maraşda yaşadığım için ip konumum %80 maraş %20 adana görünüyordu.bugün sürekli resetledim ilk defam bana 78 ile başlayan ipler verdi tt.

bazen iskenderun bazen antep bazen izmir :D şimdide ankara olarak görünüyorum.acayip yavaş net.
  • DNS olarak 4.2.2. filan mı kullanıyorsunuz?
    Şimdi DNS'leri tekrardan değiştirdim. Sayfa açılma hızım yükseldi gibi.

Sanırım 4.2.2.'Lerde bir problem var.
  • dns kullanmıyorum
  • DNS'leri otomatik mi aldırıyorsunuz ...
    Yoksa direk treewalk filan mı kurdunuz bilgisayara?
  • usta opendns dsnlerini denedim 4.2.2.1 i denedim her dns değişiminde ie yi kapatım. ipconfig /flushdns komutunu verip dns önbelleğini temizledim ama nafile galiba belirli bi bölgede çalışma falan varki hatlar çok zayıf bilemiyorum.
  • Bugün dün olduğu gibi internet ikindin tamamen gitti. Hiç bir siteye (yurt içi yurt dışı ) giremedim. Avea 3G galiba Türk Telekomun alt yapısını kullanıyor galiba. Malum her ikisede Arapların.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet20006

Bugün dün olduğu gibi internet ikindin tamamen gitti. Hiç bir siteye (yurt içi yurt dışı ) giremedim. Avea 3G galiba Türk Telekomun alt yapısını kullanıyor galiba. Malum her ikisede Arapların.

halen düzelmedi ya 6mbit görünüyor modem sayfasında testlerde 1mbit bile çıkmıyor. 1,5 ay oldu netlimitsiz paketine geçeli ilk kez böyle bir şeye rastladım.
  • bu ttnetin Allah cezasını verecek
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.