Şimdi Ara

yurtdışı çıkışları göçmüş durumda yine [:-]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün gece toplam 14 gb oldu kotayı aşmak üzereyim bleki şuan aştım da ama bugün rapid çok yavaş indiriyor baktım ttnet mi indirmiş diyo yoo speedtestteki sonuçlarım gzl hız düşmesi flaan yok ama rapid neden yavaş ne yapmam lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Deathless -- 3 Ağustos 2009; 17:52:07 >

• cvp verecke kimse yok mu çok acil
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Deathless

cvp verecke kimse yok mu çok acil
    dostum hangi download yöneticisi kullanıyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoQi

dostum hangi download yöneticisi kullanıyosun

Alıntıları Göster
    ıdm kullanıyorum dün hızı 800 kblerdeyken bugün max 100 oluyor
  • quote:

ıdm kullanıyorum dün hızı 800 kblerdeyken bugün max 100 oluyor

Alıntıları Göster
    dostum rapidde bir sorun var bugün evet haklısın 2 megabitle zor indiriyorum bende.200kb/sn geliyor 900 geleceğine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoQi -- 3 Ağustos 2009; 14:07:58 >
  • quote:

dostum rapidde bir sorun var bugün evet haklısın 2 megabitle zor indiriyorum bende.200kb/sn geliyor 900 geleceğine.

Alıntıları Göster
    EVT TÜM SUNUCULAIR DENEDİN BAZILARINDA 20 KB OLUYOR BAZILAIRNDA 300 OLUYOR fakat o 300kblerde de kesiliyor geliyor kesiiliyor geliyor
  • quote:

EVT TÜM SUNUCULAIR DENEDİN BAZILARINDA 20 KB OLUYOR BAZILAIRNDA 300 OLUYOR fakat o 300kblerde de kesiliyor geliyor kesiiliyor geliyor

Alıntıları Göster
    Rapid deki bu sıkıntı bulunduğun şehire mahalleye vs göre değişkenlik gösterebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy frog

Rapid deki bu sıkıntı bulunduğun şehire mahalleye vs göre değişkenlik gösterebilir.

Alıntıları Göster
    Yabancı herhangi bir siteye girebiliyor musunuz arkadaşlar? Şu an itibariyle ben giremiyorum. Sadece Türkiye'de sunucusu olanlar açılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delio

Yabancı herhangi bir siteye girebiliyor musunuz arkadaşlar? Şu an itibariyle ben giremiyorum. Sadece Türkiye'de sunucusu olanlar açılıyor.

Alıntıları Göster
    Bende yabancı hiç biryere giremiyorum şuan hatta türklerede giremiyorum desem doğru olur bir google birde forum açılıyor yine bi sorun var ttnette allah belanı versin ttnet
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARKRUSE

Bende yabancı hiç biryere giremiyorum şuan hatta türklerede giremiyorum desem doğru olur bir google birde forum açılıyor yine bi sorun var ttnette allah belanı versin ttnet

Alıntıları Göster
    3g nin oluşturduğu artı yükten kaynaklandığına dair söylentiler var.

Not : Şimdi ip değiştirdim, alışık olduğumun dışında bir ip verdi telekom. Sorun kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delio -- 3 Ağustos 2009; 16:11:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: delio

3g nin oluşturduğu artı yükten kaynaklandığına dair söylentiler var.

Not : Şimdi ip değiştirdim, alışık olduğumun dışında bir ip verdi telekom. Sorun kalmadı.

Alıntıları Göster
    delio tam olarka nasıl ip değiştirdim derken ne yaptın yani modeme reste mi attın açıklar mısın
  • quote:

delio tam olarka nasıl ip değiştirdim derken ne yaptın yani modeme reste mi attın açıklar mısın

Alıntıları Göster
    Başlığı değiştirir misiniz?
    Yurtdışı çıkışlarında problem var yine!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih.089

Başlığı değiştirir misiniz?
    Yurtdışı çıkışlarında problem var yine!!!

Alıntıları Göster
    resmen bizimle dlaga gçeiyor ttnet hem 8 megabit hız veriyor tma kullancaz derken olan şeye bak

• quote:

resmen bizimle dlaga gçeiyor ttnet hem 8 megabit hız veriyor tma kullancaz derken olan şeye bak

Alıntıları Göster
    Hiç olmazsa yurt içindeki sitelere erişmek isteyenler, yurtdışı bazlı DNS'lerinizi değiştirin.

Pek çok insanın DNS ayarları 4.2.2.1 ... vs'dir.
    Onları kapatıp telekom'un sansürcü DNS'lerini alınki yurtiçinde rahat gezebileseniz.

Yoksa neredeyse hiçbir site açılmıyor yine.

• quote:

Hiç olmazsa yurt içindeki sitelere erişmek isteyenler, yurtdışı bazlı DNS'lerinizi değiştirin.

Pek çok insanın DNS ayarları 4.2.2.1 ... vs'dir.
    Onları kapatıp telekom'un sansürcü DNS'lerini alınki yurtiçinde rahat gezebileseniz.

Yoksa neredeyse hiçbir site açılmıyor yine.

Alıntıları Göster
    207 ile başlayan dnsleri değiştirierm mi eğer değiştirirsem rapidden adam gibi dosya indirebilir miyim

• quote:

207 ile başlayan dnsleri değiştirierm mi eğer değiştirirsem rapidden adam gibi dosya indirebilir miyim

Alıntıları Göster
    sanmıyorum. sadece yurt içinde işe yarıyor.
  • quote:

sanmıyorum. sadece yurt içinde işe yarıyor.

Alıntıları Göster
    bundan kaynaklandığını düşünmüyorum rapidde sorun var bence daha önce böyle değildi kime sorduysam hep aynı dert rapidden çok yavaşa çekiyoruz tabi freeler için bu dediğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackdreamss

bundan kaynaklandığını düşünmüyorum rapidde sorun var bence daha önce böyle değildi kime sorduysam hep aynı dert rapidden çok yavaşa çekiyoruz tabi freeler için bu dediğim

freelerda 1 megabitten fazla hız beklemeyin sınırladı rapid PRemium ise bugün sorun vardı fransa kaynaklı bir sunucudan 900kb/sn indirdim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blackdreamss

freelerda 1 megabitten fazla hız beklemeyin sınırladı rapid PRemium ise bugün sorun vardı fransa kaynaklı bir sunucudan 900kb/sn indirdim

Alıntıları Göster
    Bugün ikindin saatlerinde google bile zor açılıyordu. gmail' e hiç giremedim. Ama akşam saatlerinde düzeldi. Düzelmede tam bir düzelme değil yavaşlık var.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet20006

Bugün ikindin saatlerinde google bile zor açılıyordu. gmail' e hiç giremedim. Ama akşam saatlerinde düzeldi. Düzelmede tam bir düzelme değil yavaşlık var.

Alıntıları Göster
    Yine aynı problemler başladı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.