Şimdi Ara

yurtdışı dil okulu ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.A arkadaşlar ... ben üniversite hazırlık sınıfındayım ingilizce a2 birtürlü öğrenemedim nisan ayında yurtdışına çıkma kararı aldım . ülke arayışındayım aerik ilk aklıma gelen ve hayalimdeki ülke diyebilirm fakat oralarda kaynayıp gitme durumu var ... ucuz yaşam , güvenlik , çalışabilme durumu , vize alabilme durumu en müsait ve en güzel ülke yi arıyorum ... sürekli fikir değiştirdiğimden burdan bilgi alayım dedim ???

• Aerik dediğiniz ülke Amerika oluyor sanırım. :) Bir de kaynayıp gitme durumunu biraz açabilir misiniz?
  • Dil okulu ile resmi olarak çalışamazsınız size verilen vize türü buna müsait değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be Happy

Dil okulu ile resmi olarak çalışamazsınız size verilen vize türü buna müsait değil.

usta sen yanlış anladım birşeyleri galiba dil okulunda sadece 4-5 aylık eğitim görecem ve geri dönücem olay bu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutzu

Aerik dediğiniz ülke Amerika oluyor sanırım. :) Bir de kaynayıp gitme durumunu biraz açabilir misiniz?

kaynayıp gitme derken amerika büyük ülke new york a gittiğimizi varsayalım 30 milyon nüfus dünya karması gibi stres büyük holdingler falan filan koşuşturmaca silinip gideriz stresten evden çıkmam. diğer şehirlerde böyle bi duurm yoktur heralde güvenlik vs. açısından bir bilgim olmadığından sordum zaten ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIRISTAN

quote:

Orijinalden alıntı: Be Happy

Dil okulu ile resmi olarak çalışamazsınız size verilen vize türü buna müsait değil.

usta sen yanlış anladım birşeyleri galiba dil okulunda sadece 4-5 aylık eğitim görecem ve geri dönücem olay bu :)

Hocam çalışabilme durumu dediğiniz için söyledim. Sadece, İrlanda izin veriyor, diğer ülkelerde yasal olarak kampüs işleri haricinde haftada max 20 saati geçmemek şartıyla oda, çalışmaya izin verilmiyor.

Çalışma hangi anlamda kullanıldı merak ediyorum :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç bir şey olmaz merak etmeyin, güvenlik konusunu dert etmeyin seyahat ederken, dünya güvenli bir yer, sadece ististnalar var :)
  • noldu dostum arıyon mu hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: mow_

noldu dostum arıyon mu hala

evet varmı fikrin ???
  • quote:

quote:

evet varmı fikrin ???

butce nasil?
  • quote:

quote:

quote:

evet varmı fikrin ???

butce nasil?

bütçe iyi .bütçe iyi olsa bile fazla gider olmasa iyi olur...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

evet varmı fikrin ???

butce nasil?

bütçe iyi .bütçe iyi olsa bile fazla gider olmasa iyi olur...

senin korkunu anliyorum aslinda. sonralari ben de iyiki arkadasimla beraber gitmisim dedim hatta.

univ. bunyesindeki programlari tercih etmen cok isabetli olmus. aile yani tercih etmeni de siddetle oneririm
    ben sehir olarak chicago yada boston u oneririm. programlarla ilgili bilgi icin taksimde united towers firmasi var. onlardan bilgi alabilirsin

• TIRISTAN T kullanıcısına yanıt
    Avustralya yı dusunurmusun haftada 20 saat calısabılırsın tabı aksamları extra calıcabılırsın yasal olmadan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.