Şimdi Ara

Yurtdışı Eğitimi Hakkında Düşünceleriniz ve Tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben 21 yaşında bir kardeşinizim abilerim uluslararası Ticaret 1.sınıf öğrencisiyim okuduğum okuldan nefret ediyorum en başta eğitimi sonra okulun içindeki terör eğilimleri sosyalsizliği yanlış tercih kurbanıyım ve kaybedecek bir senem daha olmadığı için tekrar hazırlanma gereği duymadım ve okuduğum bölümün yurtiçinde fazla bir sansım olmuyacağını biliyorum çünkü bayburtta bile bu bölüm açıldı şuan yani 55.000 kişi her yıl mezun oluyor şansım yüzde %30 iniyor ve yabancı dil şartı var tabiki bu da anadilin gibi olucak o yüzden yurtdışında okumaya karar verdim ailem bu şansı tanıyor bana ve düşünüyorum ....

Ama şu varki ben yurtdışı eğitim danışmanlık hizmeti veren kurumların dolandırıcılık konusunda zirveye oynadıklarını biliyorum en basitinden Bulgaristanda okuyan arkdaşımın verdiği örnek bir kağıt için 500 € istedikleri oluyormuş ...

Abilerim çaresizim kafam karışık ülkende neden okumuyorsun diyenlere cevabımda sırasıyla sebeblerim

1- ODTÜ İSTANBUL ÜNİ. MARMARA ÜNİVERSTESİ yani adı duyulmuş okuldan mezun değilsen geridesin
    2-Ben burda sevdiğim kız uğrana kaldım puanım devlete yetmediği için mecburen özel yazdım ve AYRILDIK
    3-En önemlisi dil tabiki
    4-Cv farklılık olması ne alaka diyeceksiniz belki kendi düşüncem

abilerim destek olun akıl verin neyapmalıyım hem ucuz tl karşında para birimi değersiz olan bir yer istiyorum uç bir fiyat olmasın istiyorum okul yıllık ücretinin

Saygılarım cevaplarınızı bekliyorum ...

• Tıp denkliği içine ilk lys de ilk 40 bine girme şartı var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.