Şimdi Ara

Yurtdışı iPhone 14 esim hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba geçen hafta amerikadan iphone 14 getirdim ancak sim kartı girişi olmadığı için esim ile kullanmak durumundayım. Ancak birkaç kişiden duyduğuma göre esim, yurtdışı cihazlarda sorun çıkarıyormuş bu konu hakkında bilgisi olan varmı?

Telefonu pasaportuma kayıt ettireceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fbirfn kullanıcısına yanıt
    Yeni telefonunuzu güle güle kullanın. şu an yurtdışı cihazlarda Turkcell e-sim kullanılamıyor sanırım biraz beklemek gerekecek . diğer operatörleri bilmiyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, ben ABD'den 16 Eylül'de, çıktığı gün aldım 14 Pro. Türkiye'ye getirdim ve Turkcell eSim ile kullanıyorum. Şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım. Bilginize.

• Ben de Tayvan dan aldığım 12 pro max i geçen hafta Perşembe Turkcell e-sim e geçtim. Sorunsuz geçti 5 dk da. Yazmışlar zaten Amerika dan getirenler de kullanıyor. Youtube ta da gördüm Amerika dan geitirip e-sim takan burada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tayfun- -- 28 Eylül 2022; 17:8:6 >
  • Turkcell, Vodafone ve TurkTelekom esim hizmeti veriyor. Ben vodafone ile kullanıyorum, bir sıkıntı yaşamadım.

• Gri G kullanıcısına yanıt

ben de abdden aldim ama e sim aktiflesmiyor hocam 3-4 saattir sebeke yok beklemek mi gerekiyor musteri hizmetlerini de aradim

• elonardo kullanıcısına yanıt
    benim saniyeler içerisinde şebeke geldi açıkçası neden olmadığını bilemiyorum. btk’ya kaydedilen cihazlarda böyle bir durum olabileceğini söylemişlerdi. siz cihazı kaydettirdiniz mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 12 64gb TR CİHAZI SIFIR
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.