Herkese iyi akşamlar yurtdışından gelen iphone 3gs cihazıma 4.3.2 sürümü yükledim ancak şu anda ssh kaydını bulamıyorum ve geri haliyle döndüremiyorum simlock işlemi yapılabilirmi baseband düşürerek yapılıyormuş sanırım yardımcı olabilirseniz sevinirim.
3Gs'de malesef baseband düşürmek mümkün değil bildiğim kadarıyla.
Baseband'iniz kaç bu arada?
Sanırım tek çare iPad baseband'i kurmak olacak...
baseband ım 05.16.02 06.15 basebandına düşürülüyormuş sanırım ama onuda yapamadım bir anlatan olsa süper olacak
tam emin olmamakla birlikte bir şey demek istiyorum okuduklarımdan anladığım kadarıyla ipad basebandı yüklersen bir daha geri dönemiyormuşsun ...
şu an için 3g ler geri alınabiliyormus ancak dediğin gibi 3gs ler halen geri alınamamakta
quote:
Orijinalden alıntı: smyrna82
baseband ım 05.16.02 06.15 basebandına düşürülüyormuş sanırım ama onuda yapamadım bir anlatan olsa süper olacak
05.xx den 06.xx e yükselir, düşmez O işlemin geri dönüşü yoktur. O basebandde kalacaktır. Gps sorunu var, forumda konular var hakkında.
geri alamazsın hocam.unlock çıkana kadar ipod touch olarak kullanıcaksın aleti
ben daha yüklemedim fakat bendede aynı sorun var çünkü bende 4.3.2 den başka kuramayacagım sanırım hep bir hata veriyor. unlock cıkması cok zor fakat baseband yukseltmeyen sürüm bulursak bu sorundan kurtulabilirmiim acaba bu sürümü yükleyebilir miyim
bir arkadaş yanlışlıkla 432 ye update etmiş. 5.16.02 oldu. bende 6.15e yukseltip jail ve unl. yapıp düzelttim. yapcak baska birsey yok.
Factory unlock yontemleri deneyiniz... Bakiniz: allgsmunlock.com Ben bu siteden ip4 fu yaptirdim...
@asigning Gecmis olsun. O arkadasın saglık durumu nasıl:D
quote:
Orijinalden alıntı: sarerer
@asigning Gecmis olsun. O arkadasın saglık durumu nasıl:D
şimdilik iyide gpsi kullanmak istediğinde ğek iyi olacağını söyleyemem.
Ya Arkadaslar benim iphone da 3.1.2 yüklüydü unlocklu sekilde telefon elmada kaldı restore yapamıorum hiç bir sürümü kuramadım bu son sürümüde baseband değiştirmeden yüklemeye calsıtım tekrar hata aldım ne yapmamı onerirsiniz restore yaparken hep hata alıyorum 1600 1601 011 gibi hatalar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme