Şimdi Ara

YURTDIŞI IPHONE XS MAX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi forumlar. Sahibindende Güvenilir bir yerde bir tane İPhone XS Max buldum. Ürün yurtdışı kayıtlı pasaport kaydı yapılmamış. Sim kart takılmadığı için de 120 gün boyunca kayıtsız kullanabilirim. Cihaz 4200 TL. Face ID çalışmıyor cihazın. Pil daha %97. Açık söylemek gerekirse ben arama yapan birisi değilim. Yani operatör ile pek işim olmaz. Sadece internet kullanırım. Onu da iş yerine gittiğimde WiFi kullanırım. Şuan 5s kullanıyorum. Çok fazla PUBG MOBİLE oynayan birisiyim. E malum iyi bir cihaz gerek. Bu telefon artık öldü. Kayıt yaptırmak yönünde değilim pek. Belki yaptırırım. Ha bide olaya şu yönünden bakmak var. 2. El İPhone X temiz face id çalışanı var çalışmayanı var. İPhone X de 4300 tl fln. SİZCE BU TELEFONU ALMALI MIYIM?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Kesinlikle alma başın ağrır.
  • Hocam 4200 face id si bozuk ( genellikle ekran yan sanayi değişmiş ya da darbe almışlarda oluyor) kesinlikle alınmaz kayıtsız bir de 4 ay sonra 1800 vereceksiniz olacak 6000 tl sıfırı zaten o para üstelik Face id bozuk ekranda ne var belli değil
  • 4200 TL lik eğlenmek istiyorsan daha farklı şeylere bak tavsiyem
    Paranı çöpe atma

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone xs max
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.