Yurtdışından ipodtouch 16gb. yada ipodclassic 80 gb. alıcam fakat aldığımız ipodun garantisi türkiye'de geçerli olurmu? Bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa sevinirim.
1 sene geçerli.
teşekkürler bisquit. creative de varmı uluslararası garanti. yeni creative zen 16gb. $290 ipodtouch 16gb. $399 ipodclassic 80gb. $249 bu üçü arasında kaldım.
creative'ın tr'de bile adam gibi servisi yok:) yurtdısındakilere garanti yok
benim bildiğim fotoğraf makinesi olarak pentax 1 yıl tr garantisi veriyor, ipod da 1 yıl tr garantisi veriyor.
quote:
Orjinalden alıntı: thomson
teşekkürler bisquit. creative de varmı uluslararası garanti. yeni creative zen 16gb. $290 ipodtouch 16gb. $399 ipodclassic 80gb. $249 bu üçü arasında kaldım.
Arşivine göre karar ver...16 gb sana yeter mi yoksa bütün arşivim filmlerim dizilerim cebimde olsun diyorrsan iPod Classic sana gider....
iki gün önce apple'a garanti konusunda mail attım touch ve classic ne zaman gelir onu da sordum bana gelen cevap;
quote:
Stok bilgilerimiz konusunda kesin bir tarih veremiyoruz yurt dışından gelen ürünler oldugundan dolayı gecikmeler olabiliyor. gelişmeleriwww.apple.com.tr web sitemizden takip edebilirsiniz.
Yurtdışından alınan ürünler Türkiyede faturası ile birilikte başvurulduğu taktirde 1 yıl garantilidir.