Şimdi Ara

***Yurtdışı Kaliteli Şarj Cihazı ve Kabloları (MFi, QC, Wireless, Power3S, VoltIQ..) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
815
Cevap
184
Favori
66.410
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ugreen ve Blitzwolf nedir onu da bilmem hocam. Önceki mesajlarımdan da anlaşıldığı üzere bilgi sahibi olduğum bir konu değil. Ne iyi diyorsanız onu alır geçerim, herhangi bir tartışmaya girmedim. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: complete_

quote:

Orijinalden alıntı: G.House M.D

quote:

Orijinalden alıntı: Kitmaker

Usams QC3.0 şarj aleti ve orico 1.5m kablo kombinasyonu ile note 4 kullanıyorum

İsimleri çok dandik izlenimi veriyor da bu konuyu hazırlayan birinden daha iyi bilecek halim yok Çok riskli gördüğüm için temkinliyim bu konularda. Aynı telefon tesadüfü de güzel olmuş Cevap için teşekkür ederim, güle güle kullanın. :)

blitzwolf kablo kalınlığını ve kalitesini görsen şaşırırsın, istersen firmaya mesaj atayım ürün adını dkx fx seri momentum nanometreli dx carbon mmx koysunlar belki ilgini çeker..

Sakin... :) Mesajlarımdan da anlaşıldığı üzere bilmediğim bir konu. İyiyse iyidir, aksini iddia etmedim. Açıkça "Bu konuyu hazırlayan birisinden daha iyi bilecek halim yok." demişim. Anlaşılamayan ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mofire -- 1 Ağustos 2017; 19:26:42 >

• Fiyat/performans olarak kaçırılmayacak fırsat. Yaklaşık 13 TL ye geliyor.

Ugreen Type-C 3.0 (Hızlı Şarj Desteği) USB Kablo

• quote:

Orijinalden alıntı: G.House M.D

Ugreen ve Blitzwolf nedir onu da bilmem hocam. Önceki mesajlarımdan da anlaşıldığı üzere bilgi sahibi olduğum bir konu değil. Ne iyi diyorsanız onu alır geçerim, herhangi bir tartışmaya girmedim. :)

İlluminati (doğru yazımı bu mu bilmiyorum) umursadığım bir konu değil ama işin içine "elma" girince kafamda 40 tilki dolaşıyor ))
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sparcoo

hocam selam
    bu ürün için ne diyorsunuz. indirimim var. Xiaomi ürünlerinden memnunum. Araç şarjı olarak bunu mu alayim yoksa aukey mi ? Çift çıkış olarak yüksek amperli olsun isterim. Aralarından hangisini almalıyım ?
    https://tr.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-Fast-Charging-Car-Charger-Metal-Casing-Dual-USB-Ports-Universal-Car-Charger-For-Samsung/32614208490.html?spm=a2g0s.13010208.99999999.272.70VEdG

https://tr.aliexpress.com/store/product/Micro-Auto-Universal-Dual-2-Port-USB-Car-Charger-For-iPhone-iPad-4-8A-Mini-Car/1830134_32615312406.html?spm=a2g10.12010612.0.0.c4M66I
    https://tr.aliexpress.com/store/product/For-Qualcomm-Quick-Charge-3-0-Quick-Charge-2-0-Compatible-AUKEY-34-5W-USB/1830134_32598913633.html?spm=a2g01.8286187.3.2.QLtDyA&traffic_analysisId=venue_5063232_0_null_bid100004&scm=1007.14594.85389.0&pvid=ce9072ed-3f0b-47f1-aeb0-d00949b5192c&aff_platform=aaf&cpt=1501058954531&sk=VnYZvQVf&aff_trace_key=3db16566f279429b9559a0318a5f0d71-1501058954531-00868-VnYZvQVf

xiaomi'nin her ürünü fason üretim kablolarını da önermem kesinlikle çok çabuk bozuluyorlar,diğer kaliteli markalara bakın..

çakma mal almışsın, kendin biraz dikkatli ol, markaya niye laf atıyorsun

evet çakma almışımdır,sen orjinalini bul,millete iyilikte yaramıyor marka değeri parasından daha değerli şaka gibi..

yaptığın iyilik değilki , burda çinden az çok bişey alan herkes bilirki xiaomi tüm ürünleri kalitelidir

ali'deki de orjinale benziyor , ama gearbest'teki şu linkten de alabilirsiniz
    http://www.gearbest.com/iphone-cables-adapters/pp_269157.html

Hocam yıllardır bilirim bu markayı, telefonlarına birşey demem, ama aksesuar kısmının dayanıklılık sorunu var, çabuk bozuluyorlar, sevgine saygım sonsuz, ama arkadaşları uyarıyorum, paralarını çöpe atmamaları anlamında uyarıyorum, kimi senin gibi atar yapar, kimi kulak asar, kim ne alıyorsa alsın, derdim değil yani,bu firma herşeyi sağa sola toplatır, veya yaptırır..

Xiaomi'nin aksesuar noktasında her ürününe kalitesiz demek haksızlık olur.

• Arkadaşlar merhaba. Cihazım LG G4. Uzun ömürlü olsun diye Quick charge 3.0 alsam smart özelliğinden yararlanabilir miyim? Ya da 2.0 alsam sonraki cihazım 3.0 destekli olsa 2.0 ile smart özelliği olur mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam 3.0 destekli alırsanız hem 2.0 destekler hem 3.0 destekler. Ama 2.0 alırsanız 3.0 destekleyen telefonunuz olsa bile en yüksek 2.0 olarak şarj edebilirsiniz. Çünkü kapasitesi o kadardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limones

Hocam 3.0 destekli alırsanız hem 2.0 destekler hem 3.0 destekler. Ama 2.0 alırsanız 3.0 destekleyen telefonunuz olsa bile en yüksek 2.0 olarak şarj edebilirsiniz. Çünkü kapasitesi o kadardır.

Teşekkür ederim

• 2.1 A adaptöre uygun 1.5metre micro usb hangi kablo önerirsiniz?

Cihaz xiaomi redmi note3 pro

• aukey ve ugreen in araç için QC 3.0 destekli şarj aletini kullanan varmı? memnun mu acaba kullananlar
  • Guhong01 kullanıcısına yanıt
    Yeni eskiyi destekler, eski yeniyi desteklemez. Bütün teknolojilerde bu geçerlidir, aksine örnek veremem.

• abdullahkan kullanıcısına yanıt
    Orico 1.5m kablo aldım. Linkini paylaşmış olmam lazım konuda orico kelimesini aratın mobildeyim şu an.

• quote:

Yeni eskiyi destekler, eski yeniyi desteklemez. Bütün teknolojilerde bu geçerlidir, aksine örnek veremem.

Mesela ps4 ün ps3 oyunlarını çalıştırması ve xbox one ın xbox 360 oyunlarını çalıştırması gibi mi... :) bunun gibi bir sürü örnek verebilirim size

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 3 Ağustos 2017; 16:32:32 >
    Çok saçmaydı. Biri ayrı bir cihaz diğeri ayrı bir cihaz.

Asıl örnek:

PS4 ile PS4 Pro

• quote:

Çok saçmaydı. Biri ayrı bir cihaz diğeri ayrı bir cihaz.

Asıl örnek:

PS4 ile PS4 Pro

Saçma değildi. Asla yeni eskiyi her zaman destekler diyemezsin. Çürütecek bir örnek versem bile yargın çürür. Sana şimdi ddr4 ddr3 derim, o zaman da dersin ki e ama soketi farklı... Her türlü bahane bulacaksın o yüzden sana bir şey anlatmıyorum, kolay gelsin.

• Mi 5 için aldığım blitzwolf en para ile birleştirince tadından yenmiyor . u green ile arasında kalmıstım gayet kablo kendinibelli ediyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuara86 -- 3 Ağustos 2017; 22:3:50 >

Çok ama çok saçma düşünüyorsunuz. Bu kadar net ve doğru cümlemi nerelere çekmek için çırpınıyorsunuz.

USB 3.0 soketine 2.0 ve 1.0 girer çalışır.

USB 1.0 soketine 3.0 girer ve 1.0 olarak çalışır.

USB type c falan hiç girmicem onların hepsi zaten pin dönüştürme ile çalışıyor.

HDMI 1.4 kablo HDMI 1.2 destekli çıkışla çalışır.

Display port 1.0 ile 1.2 ilişkisi de aynı.

Sata 3 harddisk sata 2 portunda sata 2 hızında çalışır

Sata 1 harddisk sata 3 portunda diskin son hızında çalışır.

Honda Civic (atıyorum) 2004 te Cruise control getirdiyse o günden sonra bütün üst modellerinde(aynı doluluktaki) de o teknoloji olmaya devam eder.

Bu konu çok net olduğu için tek kelime daha etmeyeceğim. İyi forumlar.

• Aukey qc 3.0 + ugreen kablo takipli olarak alirsam toplamda hemen hemen 15dolara geliyor

Yada

Blitzwolf type c kablo dahil 12dolar

Hangisini ikili dersiniz beyler

• Aukey daha iyi adaptörde

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.